reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - super, szkoda tylko, ze o tak wczesnej porze trzeba wstac, chyba nigdy sie nie zbiore :-(

Ampar - szok, ja to bym juz na walizkach siedziala, albo miala kraty w oknach i w drzwiach

4muchy - ja pakowalam sie ostatnio w dwie walizki (4 osoby), bo moj maz tak sie obkupil w PL na przecenach, ze do podrecznego sie nie mogl zmiescic; mialam 5kg nadwagi, ale sie nie przyczepili :-) i tez sie kobieta nie przyczepila, ze wozek byl dwuczesciowy; chyba mialam szczescie

Niunka - mnie pasuje :-)

Zmykam do lozeczka. Dobrej nocy.

reklama
ampar- u mnie w leeds to samo:zawstydzona/y: okno wybite...proba wlamania przez....dzieci sasiadow z blizniaka:baffled: okno juz wymienione,a matka tychze dzieciuchow skwitowala, ze ona udowodni ze sa niewinne:confused: ech...a mieszkamy tam tylko 5mc:ukradziony motor, rozwalone drzwi z tylu domu plus 2 razy zbijane szyby:-( ponoc u mnie na dzielni to normalka....o ludzie.
mam nadzieje ze jak w koncu zjade na wyspy, to juz bede na biezaco z forum,nawet nie bede probowala nadrobic 3tyg zaleglosciw czytaniu;-)

Dzien dobry Mamuski:-)
Ale bylo pieknie co, pogoda superowa. My bylismy u tesciow nad morzem w Morecambe wiec poczulismy sie jak na wakacjach: morze plaza super:tak:
Oby ta pogoda sie utrzymala chociaz w sierpniu.
Zaczynam miec juz brzuch toroche mnie to przeraza bo to dopiero 4 miesiac ciazy:-( pewnie znowu bede bardzo duza na koniec.
Ja na spotkanko jak najbardziej sie pisze w srode;-)

Dziewczyny nie wiem co sie ostatnio dzieje z tymi wlamaniami, u nas tez bylo, potem powybijali szyby , a ostatnio policja scigala jakiegos chlopaka,:szok:
Jeszcze troche to w bialy dzien nie bedzie mozna spokojnie wyjsc na spacerek, bo beda sie gonili z nozami.

Oleksa- nie martw sie , ja tez byla wielka jak wieloryb:-D

No witam! Ale wiesci z weekendu, nikt sie nie nudzil:-D:-D. U nas dzisiaj juz duzo chlodniej, moze i lepiej bo Aga mi sie przeziebila nosem ciaga i nawet na ucho narzekala. Nie wiem czy dobrze zrobilam ale nasmarowalam jej te uszko Amolem:confused:.

Ampar- no to niezle nerwówke troszke mieliscie, rece opadaja :szok::szok::szok:

Oleska- nie przejmuj sie ja bylam tak wielka ze lekarze az byli przerazeni jak sie toczylam:zawstydzona/y:

:-)hej
Dziewczyny byłam taka zmęczona,że nie miałam nawet siły na forum. Mała 3 noce budziła się co godzinę i nie mogła zasnąć. Pewnie jakoś dałabym radę ,ale niestety miałam straszny atak migreny :( , głowa mi pękała i płakałam z bólu. Paracetamol nie pomaga :-(.Okropieństwo.Dzisiaj jest już lepiej...
My w środe odpadamy bo mamy szczepienia a baby clinic jest od 13. Poza tym muszę się pakować.Nie wiem czy już jutro nie uczynię tego bo nie wiem jak Marysia zareaguje na szczepienia.wiec musz być gotowa na wszystko...:-)
Marysia jakąś suchą skórkę dostała na kolankach i na łokciach.CO mogę stosować??
pozdrawiam dziewczynki

hej:-)
najlepsiejsza będzie chyba oliwka bo jest tłuściutka i dobrze natłuszcza skórkę dziecka :tak:
cfcgirl a kiedy Ty wybywasz na wakacje ?

Hej wam
Mi tez rece opadaja w zwiazku z tymi wlamaniami i zaczepkami. A jeszcze sasiadka mi powiedziala przed chwila ze tych gnoi wypuscili bo nic nie pamietaja:szok:. Kur...... maja 5 swiadkow. Mam nadzieje ze mojego Artura nie widzieli ze tam byl.
W srode mam dzwonic do tego goscia co Brydka od nich dostala chate. Mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie. Juz wole do Lister parku z dalszej okolicy dojezdzac:-)
Cfcgirl- ja bardzo sobie chwalilam krem double base tu z Anglii. Powinna ci wypisac. A jak chcesz szybciej to wsiadaj w autko i podjedz do mnie to ci dam. Jest naprawde rewelka
Kasiaifabian- to mam nadzieje ze sie w srode umowimy na konkrety;-)
Do potem Pa

reklama
cfcgirl - ja tu dostalam na takie wysuszenia skory DiproBase Cream, ale jak bedziesz w srode w przychodni to powiedz o tym, bo to tez moze byc uczuleniowa sprawa, a na wstepie to polecilabym Ci wazeline, dluzej bedzie na skorze, nie wsiaknie tak szybko w ubranko jak oliwka

Monika - ja Ci nie powiem, bo nie wiem nic o takiej bramce

Agus - pozdrowinionka dla corci, niech wraca szybko do zdrowia

niunka - w Londynie juz sie gonia, takze patrzec jak to na polnoc dotrze :-(

A ja dzis jakas padnieta jestem. Bylam w parku z dzieciakami. Kuba jezdzil na rowerze, Maciek spal w wozeczku, a ja nie wiem jak, ale zasnelam na lawce :-(Jak tylko gdzie przysiade to od razu mi sie oczy zamykaja.

Do góry