reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

nie wiem tylko czy to sezonowo czy cały rok :tak::-):-D

jest mniej więcej od maja do października:tak:

,byle nie za tluste bo benda sie dluzej rozjasnialy!!!:tak::tak::tak:

Więc umyj ale tylko tak trochę:-p:-p:-p Może co drugi włos np???:-p

Sylwia- zostawilas ta zabawkie do wozka. To nic przyda mi sie:-p:-D

No to fajny Marcel biznes zrobił:dry::dry::dry: Zabrał Szymonka gryzaczek a zostawił kierownicę:wściekła/y::wściekła/y: Albo Szymon tak młodszego Marcela wykiwał:-p zabrał kierownicę a dał gryzaczek w zamian:wściekła/y:
Mam nadzieję, że nam oddasz jak się spotkamy:confused::confused::sorry2::-p

Ja jak tylko przyjechałam to dałam Małemu obiadek i od razu na spacerek poszliśmy:tak: taka piękna pogoda nam sie zrobiła:szok::-)
No i tak sobie myślałam, że ja to chyba Marcela głodzę:dry::dry:

reklama
hej dziewczynki
biore te antybiotyki i troche lepiej mi po nich... przynajmniej nie mam juz takich skurczy:tak: dzisiaj az z tej radości, że mi sie poprawiło poleciałam do job center po aplikacje na SSMG i do agencji zapłacić za chatke- przypływ energii szybko opadl po powrocie do domku...:-D
skonczyłam szykować obiadek- ziemniaczki, wołowinka i suroweczka:-)
a teraz na godzinke z czystym sumieniem zalegne na wyrku by troche odsapnąć

Oleśka ja biore witaminki dla ciężąrówek i lepiej sie czuje... jakoś tak więcej energii... dodatkowo czasami biore magnez z wit B6 dzieki ktorej magnez jest lepiej wchłaniany-czasami to znaczy jak zaczynają łapać mnie skurcze w łydkach

i jeszcze jedno pytanko... czy wam przed porodem tez leciało mocno z cysiów? w nocy to jestem cala zalana, a i w dzień gdy nie ma zadnego ucisku kapie jak z cieknącego kranu... zebym to ja jeszcze wielkie cysterny miała... a tu zaledwie B:-D

Aguś na niedzielne targi najlepiej sie wybrać jak jest ładna pogoda. wtedy jest wiecej handlujących... no i oczywiscie kupującym też jest milej niż jak by padało... po błocku zle sie chodzi :-D

kasia.j chłopaki pierwsza klasa:tak:

Na wieczor sie pogoda super zrobila, ale nie bede narzekac. Wystarczylo, by Kubus sie wyszalal i juz od pol godziny spi. Fajnie jak tak dzieci wczesnie zalegaja w lozkach :-)

niunka - kulkoland jest przy rondzie w Shipley, jak sie jedzie na Bingley, nazywa sie Jimmy G's; jest osobny basen z kulkami dla dzieci ponizej 3 roczku, jezdziki (moj maciek dzis z nich skorzystal i jezdzil do tylu :-), jakies domki, zjezdzalnie, a dla starszakow sa duze zjezdzalnie, ale moj Kuba potrzebuje jakiegos starszego kolegi, ktory go tam na gore wyciagnie, bo on taki strachoputek jest :tak:

Agus z tymi gokartami zaczal juz w Polsce nad morzem. Potem jak bylismy na Slasku to w wesolym miasteczku w Chorzowie na wszystkich jezdzil :-) I tu mnie ciagle pytal czy w Anglii tez takie sa. Az w koncu znalazlam.

nefretete - dobrze, ze juz lepiej sie czujesz

Sylwia - a ile Marcel je? Bo moj caly czas na cycu, a wciagu dnia moze zje z 30ml kaszki na sniadanie i 1/3 najmniejszego obiadkowego sloiczka :-(

A ja dzis na obiadek mialam spaghetti :-)

Kasia Marcel je tak:
8.00 - 4 duże łyżki kaszki mleczno ryżowej i 200ml wody
11.00 - duży słoik takich jogurtów z owocami z Hippa albo dwa małe słoiczki owsianki
14.30. duży słoiczek zupki, albo miseczkę taką dosc sporą jak sama mu gotuję
16.00 owoce
18.30 kaszka taka sama jak rano
W między czasie jeszcze dostaje jakies małe deserki, albo kawałeczek banana, albo flipsiki

Zobaczyłam dzisiaj jak Szymon Niunki dużo zjada i zastanawiam się czy Marcelowi nie daję za mało:confused: Ale on w sumie nie chce więcej jeśc:no: czasami nie zjada tego co mu daję:sorry2: Kurcze chyba szukam dziury w całym:dry::confused::shocked2:
Aaaa no i cycuś od trzech dni a raczej nocy poszedł w odstawkę:-:)-(

Sylwia - super je, az zazdroszcze :-p bo ja zaczynam sie czuc uwiazana przy Macku :-(

Monika - moj Kubus tez uwielbia makaron, najbardziej srubeczki z bialym serem, czasem karze sobie samego makaronu ugotowac i zajada :-) dalam tez Mackowi sprobowac to myslalam ze sobie reke odgryzie tak probowal sie do tej "srubki" dorwac, ktora zniknela w jego piastce :-D

Jade do ASDy po majonez, bo ktos wyzarl i zostawil pusty sloik w lodowce :wściekła/y: Mam ochote na paste jajeczna.

reklama
Ja juz wrocilam. Fajnie tak sobie robic zakupy bez dzieci. Na spokojnie mozna poczytac co tam napisali na tych etykietkach. A i ludzi w ogole w sklepie nie ma :-) Doszukalam sie chinskich warzywek wiec jutro na obiad u mnie chinszczyzna :-D

Sylwia - jak robisz ta paste? Ja rozgniatam jajka, dodaje startego drobno zoltego sera, szczypiorku albo zielonej cebulki, majonez i do smaku galki muszkatulowej.

Do góry