reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ale pogoda, u nas leje, ze tragedia:no::no::no:, gdyby nie sasiad to niezle bysmy zmokly, chyba ja tez zaopatrze sie w kalosze:baffled::dry:

Ciekawe jak poszlo Nefretete, mam nadzieje, ze juz tuli swoja kruszynke :tak:;-)

Brydka co ty taka jestes podzielilabys sie choc jednym murzynem:laugh2::laugh2::-p, zaraz bede dzialac ze scrapami;-)

Pozdrawiam i milego dzionka zycze, musze sie przygotowac na przyjazd tesciowej, wiec pewnie bede zagladac tylko przy kawce:sorry2:

reklama
Dziendoberek, ale paskudna pogoda ,caly dzien w domku.
Jesli dziewczyny wybieracie sie do jakiegos kulkolandu to my chetnie tez pojdziemy z wami w przyszlym tygodniu rozumiem. A moja to mnie tak dzis wkurzyla ze mialam jej ochote wlac klapsa w pupe. Ja jej kaszke daje a ona ja wypluwa, ale mialam nerwa.

Witam z rana.Pogoda to jest taka że szok.Nawet nie widzę co się dzieję za oknem tak mocno pada.Sylwia.m jak ty mi tak piszesz to ja nie będę się następnym razem krępowała i go odpowiednio przywitam:tak:.Jak go wycałuje to się chłop zdziwi:-D.Rany co my będziemy dzisiaj robic:cool:?Ciekawe jak Nefretete oby wszystko było ok.

Kasia8118 to jak ja mu to powiem to teraz będzie całymi dniami tam krążył;-)

Ale nudyyyyyyy:szok::szok: Pojadę chyba do Matalana później, tzreba Marcelkowi jakąś cieplejszą kurtałkę kupic:baffled:

No widze ze u wszystkich pogoda do d....:wściekła/y:
Kasiek- no ciekawe ja NEF... moze juz urodzila i tuli swoje malenstwo:-)

No a do tej pogody jeszcze SZymon marudzi:wściekła/y::angry:

HEj kochane u nas tez pogoda koszmarna podobno kilka dni ma byc bardzo deszczowo:crazy: lipa.
Abi mi sie chyba troche podziebila bo ma katar :-(
Moze jakos w przyszlym tyg umowimy sie do jakiegos kulkolandu bo ja dzis to nigdzie nie wychodze:no:

reklama
Do góry