reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Sylwia - napisz mi jak sie nazywa ten alkohol co ciebie pilam, bardzo mi smakowal , moj sie likierek sie skonczyl wiec musze cos zakupic i chyba sie upic:-D, bo co tu innego robic w taka pogode.

A teraz prosze mi tu pisac ja odzwyczaic dziecko od budzenia w nocy. Szymon budzi sie dwa razy na mleko. Probowalam dac mu wode , ale ni kakij. Chce mleko i koniec.
A przeciez dzieci w tym wieku juz nie sa glode w nocy.
Pamietam jak Kaska.j mi kiedy pisala o tej wodzie czy herbatce. Ale sama juz nie wiem.
A moze z czasem sam nie bedzie sie budzil, co?

reklama
Niuńka to się nazywa Sheridan's:-) Miłego chlania;-)

Mi Marcel budził się na cyca. Postanowiłam którejś nocy, że już mu nie dam i jak się obudził to go lulałam aż zasnął i nam się udało już po dwóch nocach chyba:tak: Jednak do tej pory potrafi budzic się w nocy, ale wtedy wystarczy tylko smoczek i śpi dalej

Niunka nawet jak mi zabiora zasilek to zadna strata. Dostajemy raptem 80 funtow miesiecznie CHTC,a ja zarobie okolo 420 na miesiac.

Kama- no to ci sie kalkuluje, bo ja mam ok 500 miesiecznie i nie wiem ile mi zabiora jak zaczne pracowac te 15 godz. tyg, Nie wiem czy bedzie mi sie oplacalo. A musze doliczyc dojazdy , bo watpie ze znajde gdzies blisko.Ja pewnie zarobilabym ok 360. , ale nie wiem jak to sie ma z tymi zasilkami.

reklama
Kasia8118+ myslalam ze moze do kulkolandu przy lidlu+ do lidla wiem ze droge znasz:-)
Niunka+ nie pociesze cie, chyba niektore dzieci tak maja. Mojej siostry maly ma 3.5 i dalej sie budzi na mleko:-(
Kasiaj+ ty cwaniaro;-)
Ide szukac sprzet do kuchni pa

Do góry