reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Nefretete gratulacje :-)

Z okazji pierwszych urodzin
wszystkiego najlepszego
duzo radosci i milosci
dla DAWIDKA
zyczy
ciocia Kasia z rodzinka

54.gif

reklama
Dawidku- wszystkiego naj naj lepszego , duzo zdrowka i usmiechu :-)

Nefretete- serdeczne gratulacje, zeby malenstwo chowalo sie zdrowo.:-)

Czesc , ale tu cisza:szok:.
My walczymy z Szymka katarkiem:-(, biedak zakatarzony na maxa. Leci mu z noska jak woda z kranu. Ciagle biegam za nim z husteczka.

U nas weekendzik caly w gosciach, co chwila ktos. Zaczela Aska z Sheridonsem, miammm:tak::-), potem kuzynostwo zostalo na noc skonczylo sie na obaleniu litra wisky, dzis z rana odwidzil nas kolega , a potem znajomi, no i jeszcze nie koniec, bo czekamy na znajomych.
Jak czasami sie nudzimy tak teraz az za duzo.
Mnie dzis troszkie boli glowka po tej wisky, a ja stara i glopia to na koniec polalam se likierku i teraz mam za swoje.
Aska- dzieki za mile spotkanie no i za ...........Kiedy nastepne spotkanie ?
Sylwia- probuje caly czas z Szymkiem , ale chyba jakos sam zrozumial , bo od 3 nocek raz sie tylko budzi.:-)

No lece bo zaraz mam gosci.

Dla Dawidka!!!
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Nefretetete gratulacje!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

W imieniu Doroty a raczej Dawidka bardzo dziękuję wszystkim ciociom za życzenia:tak::tak::tak:
Co prawda przyjęcie urodzinowe dla Dawidka Dorota robi dopiero w październiku jak jego chrzestna przyjedzie ale dzisiaj i tak byliśmy na kawce i torciku ze świeczką:-):-)
Mieliśmy chwilę grozy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pamiętacie dziewczyny jak gadałyśmy u mnie o tym jak dzieci się zanoszą od płaczu:wściekła/y::wściekła/y: Dorota mówi, ze chyba sobie wykrakała bo dzisiaj Dawid po tym jak się uderzył tak bardzo się zaniósł, że aż siny się zrobił:szok::szok::szok::szok: Trochę to trwało ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło, uffffff. Dawidka tak mocno to wymęczyło, że od razu zasnął u Doroty na rękach.
Nikomu nie życzę żeby był świadkiem tego a tym bardziej nie życzę żadnemu rodzicowi, żeby przeżył to co przeżyli Dorota z Januszem:no::no::no:

Mój Marcel tradycyjnie juz śpi:-D:laugh2::-D

Niuńka no ładnie:szok: czyli cały weekend na rauszu:-p:rofl2:

Sylwia - niezapomniany roczek to bedzie dla Doroty, dobrze, ze nic sie nie stalo; moj Maciek tez spi, ale on sie jeszcze kilka razy obudzi :-(

A moje chlopaki pojechaly na kregle ze znajomymi. Zaraz pojade ich przywiesc do domu. A mnie sie generalnie nic nie chce. Mama mnie tu rozpieszcza, za co chce sie wziac to juz zrobione i tak sie rozleniwiam z dnia na dzien :-( Szok przezyje jak wyjedzie i spadnie mi wszystko znow na glowe.

Sylwia- no to byl roczek, dobrze ze wszystko ok, ja tez wiem co o tym zanoszeniu, Szymek tez czasami sie tak zanosi ze oddechu nie moze zlapac, siny i wyglada jakby zamarl na chwilke. Straszne., Pamietam jak mial 4 miesiace i bylam z nim w szpitalu , od tego placzu , a raczek krzyku tak sie zaniusl ze lekarze musieli przerwac wbijanie igly i go prawie reanimowac, mowie ci szok. :szok:Doskonale rozumiem Dorote co biedna przechodzi.:-(

Kasiu.j- ty to masz dobrze , co ty zrobisz jak mamuska pojedzie? Chyba bedziesz musiala sobie jakas starsza pania najac;-):-)

Lece kapu , kapu. Dobranoc.

reklama
Do góry