reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Nefretete - gratulacje, dzielna kobitka jestes!!

A tu towarzystwo sie chyba pochorowalo, czy co?? :szok:

Moj Kubus dzis dzielnie, bez plakania zostal w szkole :-) Niestety przydazyla sie wpadka, bo siusiak "mu sie skrzywil" i sobie spodnie posiusial. Moje malenstwo kochane. A jak wrocilam go odebrac to ze lzami w oczach zapytal mnie, dlaczego tak dlugo Cie nie bylo. Chyba dorosl juz do tego przedszkola. A moj maz wedle obietnic z zeszlego tygodnia dzis do 16 pracowal i popoludnie spedzilismy sobie we dwojeczke grajac w tenisa :-D

Sylwia - ciekawe co mi wynajdziesz, przeciez u Ciebie w domu na blysk jest :confused: a co z tym kompem Doroty?

Nefretete to duziutki:-):-):-) Niech rośnie silny i zdrowy:-):-)

Kasia.j ja nie wiem gdzie Ty ten błysk widziałaś:szok::szok:

Kasia8118 następne spotkanie jest u Nefretete w Doncaster:-p

Sylwia - ja o takim porzadku to moge sobie pomarzyc, 3 balaganiarzy na mnie jedna :crazy: a Tobie to nawet Marcel podlogi pomaga froterowac ;-)

Hej dziewczyny, cos nie mam czasu ostatnio tu zagladac. GRATULACJE dla Nefretete niech sie synus chowa. Moja mala juz wyzdrowiala za to sie zrobila marudna. Jutro mnie czeka wymiana drzwi balkonowych zobacze jak to beda robic bo u nich to wszystko mozliwe:)

dobry wieczor wszystkim.
Ja to dzis wykonczona jestem, Szymon zasnol o 23:wściekła/y:, meczy go zapchany nosek, mleczka nie moze normalnie wypic tylko na raty, nie wiem jak beidakowi pomoc. Trzyma go juz od czwartku i mam nadzieje ze niedlugo pusci.

Nefretete- ciezko mialas , a jak widzisz warto. Jeszcze raz serdeczne gratulacje, Wklejaj fotki jak najszybciej bedziesz mogla.

Kasiu.j- smiesznie z tym siusiakiem:-D.No i gratulacje dla Kubalka , juz chyab nie bedzie plakal.
Kasiu8118- a co z toba tak malo piszesz, chora jestes czy co?

no Dobranoc.

Dzień dobry leniuchy i super nudziary:nerd:.Widzę że strasznie się wszystkie dzisiaj z rana rozpisały:-(.No co tam za oknem słońce to może wszystkie już w parku:baffled::confused:.Ja jestem trochę przeziębiona,a małemu już chyba przechodzi choroba.Twardziel z niego_Oddał chorobę mamusi.Niunka ja też walczyłam wczoraj z małym dosc długo_Ostatecznie padł o 22 trochę to dziwne bo w dzień spał około 10minut w samochodzie jak jechaliśmy po zakupy.

rozmawialam przed momentem z lekarzem i dzis wychodzimy do domku.okolo 17 moj kochany po nas przyjedzie (niestety do 16 w pracy). i jeszcze dzisiaj wkleje wam zdjecia mojego przystojniaka:-) ma fajne dosc dlugie czarne wloski...juz widze jak za nimm laski szaleja hahahahaa:-D
jesli chodzi o moja wizyte w bradford to bardzo chetnie ale niech no sie maly troszke ze swiatem upora. w moim przypadku w gre wchodzi tylko weekend bo oczywiscie moj kochany kierowca jest potrzebny ;-)

reklama
Do góry