reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Nefretete- sliczny chlopak, gratulacje
Doris, Sylwia.m- to ja czekam jutro z kawka;-)
Kasia8118- tulam i wspolczuje nastroju. Moze akurat tak bedzie ze tesciowa ci go poprawi. Niech sie nim zajmie a ty myk i do mnie na piwko:-D

reklama
Nefretete - fajny chlopak

Kasia8118 - a moze upchniemy gdzies Twoja tesciowa i moja mame z dzieciakmi, a same sie gdzies bedziemy relaksowac ;-)

Sylwia - Maciek tez lubi "sprzatac", dojrzy jakis maly paproszek na dywanie i dawaj za niego, tymi malutkimi paluszkami wydlubuje i od razu do buzki

4 muchy - a co to za firma? interesuja mnie czerwone bluzy, fajnie jak by byly z bawelny, bo te co ogladalam to z polyestru, albo mieszanka, a w szkole beda dopiero zamawiane na swieta :baffled:

kasia.j Grattan -firma wysyłkowa. Ja kupiłam akurat tam bo mąż ma zniżkę. Adaś też ma czerwone. Na metce napisane jest że 100% bawełna. Nie wiem gdzie oglądałaś ale w mothercare są ubrania szkolne. Tylko nie wiem czy akurat czerwone bluzy.

4 muchy - wlasnie wszystko kupilam w mothercare poza bluzami :-( dzieki za informacje, pewnie skorzystam :-)

Sylwia - a gdzie ten sklep sie miesci?

reklama
Do góry