reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
AMPAR-No wlasnie tez sie strasznie zdziwilam
nie sadzilam ze bedzie taki problem
ja sproboje ja sprzedac,moze Sylwia?wkoncu jej tez zaraz bedzie potrzebna,prawda Sylwia??wlasnie a gdzie Ty jestes?jak Marcel?

Brydka
Optymistycznie...
Ja to tworzę, we wolnej chwili
Amparowa, zamieniłam pokoje, Olek ma ten mniejszy i tak ślicznie weszło
moje dzieło
Moja przyjaciółka i jej córeczka
Amparowa, zamieniłam pokoje, Olek ma ten mniejszy i tak ślicznie weszło
moje dzieło
Moja przyjaciółka i jej córeczka

Brydka
Optymistycznie...
Laska, nic się nie łam, Ja spokojny sąsiad co Ci w drogę wchodzić nie będę 
Sama się stresowałam, sama wiesz ;-)idę dalej przenosić i zaraz na spacer na plac

Sama się stresowałam, sama wiesz ;-)idę dalej przenosić i zaraz na spacer na plac
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Helołłłłł
Marcelkowi już się poprawiło:-) Od rana temperatury niet:-) Ale i tak byłam z nim u lekarza no i tradycyjnie pani powiedziała, że ma zaczerwienione ucho
No ale miejmy nadzieję, że teraz będzie już ok:-)
Doris możemy zmierzyc te bramki u mnie
Tylko ja i tak nie wiem jak zrobic bramkę na dole
Ale na górę może pasowac
Marcelkowi już się poprawiło:-) Od rana temperatury niet:-) Ale i tak byłam z nim u lekarza no i tradycyjnie pani powiedziała, że ma zaczerwienione ucho

Doris możemy zmierzyc te bramki u mnie

ampar - teraz tez nie byly za tanie, bo 30 od osoby, ale co tam...... dlugo sie wahalismy ze wzgledu na szkole Kubusia, ale on nie placze wiec ryzykujemy z dluzsza przerwa. A co do kamyczka to wydaje mi sie na razie czekac i sprawdzac dokladnie kupki. Duzy byl? Mozesz zadzwonic do przychodni i poprosic o konsultacje telefoniczna z lekarzem, moze da cos na przeczyszczenie. A jakby dostal jakis bolesci to do szpitala od razu. Ale mysle, ze za dzien dwa wyjdzie samo 
4 muchy - tak to taka przebraniowa imprezka, w zeszlym roku byly "Gwiezdne wojny", a w tym roku "tak po ludowemu"
i konkurs na najfajniesze, najsmieszniejsze przebranie; w zeszlym roku wygralam

4 muchy - tak to taka przebraniowa imprezka, w zeszlym roku byly "Gwiezdne wojny", a w tym roku "tak po ludowemu"

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia.j na pewno masz jakieś zdjęcie tego zwycięskiego stroju:-) Pochwal sie nam
Kasia8118 to dla Ciebie, chociaż może już jest za późno;-) No i dla reszty dziewczynek również
Jak począć córkę | wideo
A mnie bardzo, bardzo boli podbrzusze ale tylko jak się ruszam
Kto wie co mi jest??????

Kasia8118 to dla Ciebie, chociaż może już jest za późno;-) No i dla reszty dziewczynek również

Jak począć córkę | wideo
A mnie bardzo, bardzo boli podbrzusze ale tylko jak się ruszam

reklama
No mam, ale nie wiem czy jest co do chwalenia, bo wielka szafa ze mnie wtedy byla
A wygralam dzieki tym rajstopom na glowie ;-) wszyscy sikali ze smiechu jak weszlam na sale, a ja taka niesmiala....... :-)

Podziel się: