reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Doris78- to chyba ze w mieszkaniu schody bo zobacz jakie u mnie juz sa waskie:szok:
Ja zabiore szybko karton i artur sprobuje jutro pogadac moze da rade zwrocic

reklama
AMPAR-No wlasnie tez sie strasznie zdziwilam:baffled::baffled:nie sadzilam ze bedzie taki problem:sorry2::sorry2:ja sproboje ja sprzedac,moze Sylwia?wkoncu jej tez zaraz bedzie potrzebna,prawda Sylwia??wlasnie a gdzie Ty jestes?jak Marcel?

Doris78- patrzylam teraz na ich stronie i maja tez bramki do bardzo waskich schodow 61-67 cm to moze da rade wymienic. zmierz czy ci pasuje ta druga na taki wymiar

Ja to tworzę, we wolnej chwili :)
Amparowa, zamieniłam pokoje, Olek ma ten mniejszy i tak ślicznie weszło ;)

moje dzieło

Moja przyjaciółka i jej córeczka
3e6627921a558d90.jpg

Brydka- no widzisz. Mi sie tez wydaje ze ten wiekszy pokoj to jak lekcje by odrabial albo gosci przyjmowal itp A teraz jeszcze to my powinnysmy miec wielkie sypialnie;-)
ja mam stres przeprowadzkowy:szok:

Helołłłłł

Marcelkowi już się poprawiło:-) Od rana temperatury niet:-) Ale i tak byłam z nim u lekarza no i tradycyjnie pani powiedziała, że ma zaczerwienione ucho:baffled: No ale miejmy nadzieję, że teraz będzie już ok:-)

Doris możemy zmierzyc te bramki u mnie:tak: Tylko ja i tak nie wiem jak zrobic bramkę na dole:confused: Ale na górę może pasowac:tak:

ampar - teraz tez nie byly za tanie, bo 30 od osoby, ale co tam...... dlugo sie wahalismy ze wzgledu na szkole Kubusia, ale on nie placze wiec ryzykujemy z dluzsza przerwa. A co do kamyczka to wydaje mi sie na razie czekac i sprawdzac dokladnie kupki. Duzy byl? Mozesz zadzwonic do przychodni i poprosic o konsultacje telefoniczna z lekarzem, moze da cos na przeczyszczenie. A jakby dostal jakis bolesci to do szpitala od razu. Ale mysle, ze za dzien dwa wyjdzie samo :tak:

4 muchy - tak to taka przebraniowa imprezka, w zeszlym roku byly "Gwiezdne wojny", a w tym roku "tak po ludowemu" :-D i konkurs na najfajniesze, najsmieszniejsze przebranie; w zeszlym roku wygralam

Kasia.j na pewno masz jakieś zdjęcie tego zwycięskiego stroju:-) Pochwal sie nam:tak:

Kasia8118 to dla Ciebie, chociaż może już jest za późno;-) No i dla reszty dziewczynek również:tak:
Jak począć córkę | wideo

A mnie bardzo, bardzo boli podbrzusze ale tylko jak się ruszam:crazy: Kto wie co mi jest??????

reklama
No mam, ale nie wiem czy jest co do chwalenia, bo wielka szafa ze mnie wtedy byla :zawstydzona/y: A wygralam dzieki tym rajstopom na glowie ;-) wszyscy sikali ze smiechu jak weszlam na sale, a ja taka niesmiala....... :-)

Do góry