reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej kochane
Sorki ze sie nie odzywamy ale jestesmy troche zajete :-(Mamy zjazd rodzinny w niedziele bo Abi ma urodzinki 18 ale wyprawiamy teraz bo wszyskim lepiej pasuje wiec mam strasznie duzo na glowie sprzatanie gotowanie przygotowanie itp normalnie jak ja tego nie lubie :no:mam nadzieje ze wszystko nam wyjdzie :tak:jak nalezy...

No i poleglam:baffled:, z nosa kapie, gardlo zawalone, dolaczylam do grona chorych:sorry2::sad::no: Mam nadzieje, ze tylko Aga da rade i na katarze sie skonczy:crazy:. Zdrówka zycze wszystkim i udanego weekendu ;-)

Brydka- kochanie nawalam na calej lini i narazie bede jako gosc scrapowy, bo narazie glowa peka :zawstydzona/y:

Ja mam wozek firmy Herqules i jak nazwa mowi jest bardzo wytrzymaly. Przezyl Kubusia, teraz Maciek w nim jezdzi. Kola sie nie starly, hamulec nadal bardzo mocny, fajnie sie prowadzi i jest lekki co zadecydowalo o jego kupnie. Duzo z nim podrozujemy i nic sie nie rozwalil :-) Kosztowal jakies 3 lata temu 60f na przecenie. Niestety tego sklepu juz chyba nie ma, kupowalam w Guisley w tym centrum handlowym. Ostatnio tam bylismy i byl zamkniety w dzien i zadnej informacji nie bylo.

reklama
KASIA.J-ja nigdzie nie moge tej firmy znalezc:baffled::baffled::crazy:a czy ma ten wozek
ocieplacz na nogi?bo ja chce z tym kupic?
MONIKA-TEn wozek juz niestety nie jest dla mojego Dawidka:-)no i tez wozek wazy 13 kilo:szok:strasznie ciezki:tak::tak:
No to ja lece dalej szukac:-)
NIUNKA-wiesz ,a o ktorej Ci Szymek rano wstaje?bo jak pozno,to moze sproboj go obudzic wczesniej i wtedy w dzien pojdzie spac a potem wieczorkiem tez

Ostatnia edycja:
Do góry