reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118 - wiesz jak to z planami, czasem sie sypia ...... :-( to juz taki ostatni weekend, mam taka nadzieje, jutro sa te targi i tam przedstawiany jest ten projekt nad ktorym pracowal moj maz, dzis robili jakas generalna probe i sie wszystko posypalo, w firmie sytuacja awaryjna, nie wiem kiedy wroci.... :-(chodze sobie na silownie i z mezem od czasu do czasu pograc w tenisa, tak 2 razy w tygodniu, fajnie jest, bo silownia nieduza, nie ma miesniakow, ktorzy patrza Ci na tylek jak np w Greens w Shipley gdzie chodzilam wczesniej, jak jeszcze mieszkalismy w Baildon, a na efekty to chyba bede dlugo czekac, bo im wiecej cwicze tym wieksza mam ochote na slodkie :wściekła/y:

KASIA8118http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0986227/c_1/1%7Ccategory_root%7CNursery%7C10199769/c_2/2%7Ccat_10199769%7CPushchairs%7C10199796.htm-TO JEst ten wozek i sie wlasnie zastanawiam:baffled::confused::dry::sorry2:

Doris - fajne wozeczki te dwa pierwsze, obydwa mi sie podobaja, takie podobne do mojego :) ten trzeci taki jakis "wychudzony" ;-)

Kasia8118 - a Ty nic sie nie chwalisz jak tam pierwszy dzien z tesciowa?

reklama
hejka
Ja moge dzisiaj posiedziec przy kompie bo Artur wrocil z chatki, polozyl panele w jednym pokoju:-) i kazalam mu sie polozyc z malym;-)
kasiaj- ja w weekend niestety nie moge sobie pofolgowac bo remonta czekaja. Oby do wtorku jak juz bedzie po wszystkim:-(
Doris78- jak chcesz to jakos sie umowimy na srode i podrzucisz arturowi brameczke. Pytal dzisiaj i moze wymienic- maja takie na 68-75 cm to chyba bedzie odpowiednia. No chyba ze dasz rade w weekend , byloby najlepiej;-)
Kasia8118- nie daj sie wyrzucic z posadki, bezrobocie coraz wieksze a takie doswiadczenie to jak nic mozesz zawrzec w cv:-D:tak: Referencje ci wystawimy jakby co:-p
kamalodz- rozumiem twoja radosc ze dzisiaj koniec. Ja tez w pracy zawsze najbardziej lubilam weekendy:-D

Ide poszperac w sieci

Do góry