reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
AMPAR-No to ta by byla najlepsza:tak:mi pasuje w weekend,wiec jutro do Ciebie zadzwonie to sie umowimy:-)
KASIA8118-a jak nie bedzie pasowal:-(chyba nie bede ryzykowala:no:bo potem bede jeszcze bardziej zla:tak:
A ja dzisiaj wozek naprawilam:-)dostal mocnego kopniaka i jechal dalej:-Dtylko mi teraz hamulec nie dziala:-D

Dzień Dobry:-)

Ja dzisiaj pierwsza się melduję:-) I jak zwykle w sobotę mało kto będzie tu zaglądał:baffled::baffled:

Doris wszystkie wózki fajne:tak: ja najchętniej nowy co miesiąc bym kupowała:-p Ciekawe kiedy mój się rozpadnie:szok::szok:

Właśnie dostałam zwrot za prąd z poprzedniej chatki:-) całe 3,49:szok::szok: Nawet nie będę szła do banku zrealizowac ten czek, bo wstyd:zawstydzona/y:
No i przyszły bileciki na Ibizę:-):-) Ciekawe jak to tam będzie:baffled:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.Nie wiem co pisac:baffled:.Może zacznę od pogody:tak:.Jakaś taka nijaka:confused:.Plany na dzisiaj to szkoła o godzinie 12:-(.Chęci standardowo brak,ale co zrobic dzisiaj pierwsza lekcja po letniej przerwie:sorry2:.Oczywiście w głowie pustka,ale to nic nowego:zawstydzona/y:.Kasiu.j pierwszy dzień z teściową ok.normalka jakoś leci.

Doris78 a skąd ta pewnosc że przy tym chudym wózku koła nie będą się ścierac??To co jak mój się rozpadnie to mi poskładasz do kupy??Skoro swojego naprawiłaś to może i z moim da radę coś zrobic:baffled::confused:?Sylwia.m a jak twój wózek?Też jest tej samej firmy,jesteś zadowolona?

Wiem Sylwia.m jaki masz model wózka.Bardzo mi się podoba,szczególnie kolor bo lubię czerwień:tak:.Ale jeżeli chodzi o kółka to im nie ufam to też wyglądają na bardzo delikatne:no:.Wiesz ja dużo spaceruje z małym we wózku i teren też bardzo górzysty więc potrzebuję wersje terenową:happy:.

reklama
A mi przed chwilą Marcel wyszedł z chodzika:szok::szok::szok::szok:
Próbował sięgnąc z podłogi jakąś małą zabawkę i tak mocno się wychylił, że dosłownie wysunął się i zawisł na chodziku z rękoma na ziemi:szok::szok::szok: Przed uderzeniem buzią w podłogę uratowało go to, że jedną nogą zachaczył o siedzisko w chodziku:wściekła/y:
Kaskader, jakiś nienormalny:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry