reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
doris - ja jestem, nie ogladam, bo nie mam polskiej tv, bez tego brakuje mi czasu na wszystko :-( i kupilas wozeczek?

4 muchy - gratulacje i powodzenia w pracy :-) a co maz na to? bo chyba on bedzie musial lulac dzieci na dobranoc :confused:

Sylwia - no to kaskaderzy nam rosna :-) moj podczas kapieli nagle wstal, woda go chyba wyparla i walnal glowa w wanne :baffled:

A ja juz wiem czemu od tygodnia mialam muchy w nosie. Ciagle sie mojemu B obrywalo o byle co. Dostalam pierwsza @ :crazy: A bylo tak fajnie bez.......

:tak:Dzieki Dziewczyny za życzenia, powodzenie i trochę szczęścia się przyda.:tak::tak::tak: Robert bez oporów, właściwie cały czas mnie namawiał żeby poszukała sobie pracy. Bo ja strasznie boję się mówić po angielsku i mam nadzieję że jak bedę musiała to się jakoś rozgadam.

Sylwia.m w sumie to lekcja szybko zleciała,ale ciężko mi szło dzisiaj po tej przerwie.Ogólny brak koncentracji:sorry2:.I jakoś mam wrażenie że nie nadaję się do nauki angielskiego:no:.Nic mi nie wchodzi ta wiedza i strasznie mnie to dołuje:zawstydzona/y::-(.

KASIA.J-Wozka jeszcze nie kupilam,bo tym kompniakiem jakos jezdzi ale tak i tak musze kupic bo lada chwila sie rozleci:wściekła/y::wściekła/y:ale Twoj Maciek jest niezly,ach te dzieci sa nieprzewidywalne:-D
4muchy-ja to mam tez stracha jak mowie,tak sie stresuje ze zapominam co mam powiedziec:-Dale w myslach duzo potrafie powiedziec:tak:tylko szkoda ze tylko w myslach:wściekła/y::wściekła/y:

I co dziewczynki która jutro jedzie na ryneczek?Mi udało się na mówic mojego i niby jedziemy:tak:.Mam nadzieję że pogoda będzie ok.Oby udało kupic się coś fajnego:-p.Ampar3 a ty żyjesz,co nowego,jak sąsiadka pomaga w remoncie??:-D:-D:-D

reklama
KASIA8118-JA na swoim mieszkaniu jestem od kwietnia:-)wiec dopiero pare miesiecy :-)Na carboot tez niejade,bo moj Janusz bedzie w pracy,wiec nie bede miala auta:no:chociaz myslalam zeby pojechac moze jakis fajny wozek bym znalazla:-)
A wiecie co,bylam dzisiaj w Patsonie i tam mozna kupic polskie lekarstwa np;aspiryne,gripex,wode utleniona,vibovit,jakies kropelki zoladkowe itp.No i mozna zamowic jak czegos nie maja:-)fajnie nie:-)

Do góry