reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja jestem dopiero bo mialam pakowanie.
4muchy- gratuluje pracy . Mnie tez by takie cos zainteresowalo tak od kwietnia moze. Zobacze. A co bedziesz robila?

Niunka- na twoje osiedle jeszcze nie nadszedl moj czas. Ale co sie odwlecze to nie uciecze:-D;-)
Kasia8118- zanim pojdziesz do pracy to juzz bedziesz smigala po angielsku perfecto:-D Sasiadka nic mi nie pomaga w remontach ani w dzwiganiu ale kawe z mlekiem i cukrem przyniosla na gore:tak: Udanych zakupow na gieldzie.

jeszcze sie na dobre nie zaczelo a ja juz mam dosc:wściekła/y: Chorobsko moje i szymcia nie ulatwia mi roboty. Oby do srody:-p

U mnie tez dzis pobudka wczesnie. Nawet nie wiem, ktora to byla godzina. Pierwsze jasnosci na horyzoncie bylo dopiero widac jak moje dzieci juz na nogach byly :angry: Zapowiada sie dlugi dzien.

Buleczki koncza sie piec wiec zmykam na sniadanko.

reklama
4 muchy - sama to je tylko wkladam i wyciagam z piekarnika ;-) kupuje juz takie gotowe zrobione, tylko trzeba je upiec, sa calkiem smaczne, no i sie ma swieze pieczywko na niedzielne sniadanie :-)

Do góry