cfcgirl
Mamusia Marysi
Dzień dobry.Właśnie wstałyśmy z Marynią z drugiej drzemki.Pierwsza pobudka ok 8 rano i butelka i kolejne zaśniecie.Ścieło mnie nieźle.
Marysia obserwuje swoje rączki.Strasznie zabawne to jest kiedy tak bardzo sie nimi fasynuje
Co do środy pasuje mi również każda godzina.Ale jak będzie nas więcej to może lepiej Lister Park, bo się znowu nie zmieścimy tam.No jak uważacie , mi jest wszystko jedno...
Marysia obserwuje swoje rączki.Strasznie zabawne to jest kiedy tak bardzo sie nimi fasynuje
Co do środy pasuje mi również każda godzina.Ale jak będzie nas więcej to może lepiej Lister Park, bo się znowu nie zmieścimy tam.No jak uważacie , mi jest wszystko jedno...
ja staram sie wlasnie zeby uniknac takich sytuacji,placic rachunki na poczcie albo sama przez internet

.

. Nie mialam takiej kwoty na koncie w zwiazku z czym mialam nie dozwolony debet na koncie. Musialam w banku zaplacic 30 funtow kary. Od tamtej pory powiedzialam KONIEC zadnych direct debitow. Zlikwidowalam direct,rachunki przychodza do domu i place na poczcie. OOOO,ale sie rozpisalam. Dzisiaj mam wolne i mysle za co sie zabrac,dom zapuszczony