Agus04
Fanka BB :)
Melduje sie i ja! Kawka zrobiona wiec czas na BB

Doris- u mnie dzisiaj jakos gladko poszlo, z tym ze musialam podkarmiac, ale ostatni dzien i laba, dla mojej córci oczywiscie;-):-) Szkoda, ze jakis wirusik sie u Was przyplatal, zdrówka dla Dawidka!!
Sylwia to juz 4 lata w jednym miejscu, wooow!!!

Doris- u mnie dzisiaj jakos gladko poszlo, z tym ze musialam podkarmiac, ale ostatni dzien i laba, dla mojej córci oczywiscie;-):-) Szkoda, ze jakis wirusik sie u Was przyplatal, zdrówka dla Dawidka!!
Sylwia to juz 4 lata w jednym miejscu, wooow!!!
.Kurcze widziałam na ebey wózek który mi odpowiada,ale czy to możliwe że przesyłka moze byc za darmo jeżeli on kosztowac będzie maksymalnie około50f?Mi się wydaje ze temu komuś to się chyba to nie opłaca i nie wiem czy warto go licytowac.Było tam napisane Free collection in person service to United Kingdom.Co myślicie?
a jeśli chodzi o BD6 to ja napisałam, że pewnie są dobre części i złe. Wiesz, tam gdzie ty mieszkasz też jest fajnie, ale miałam kiedyś znajomych którzy mieszkali w innej części BD2 i tam było pełno pakistanów
więc jest różnie z dzielnicami:-)
.Wszędzie się wcisną
, ale i tak jestescie tu juz bardzo dlugo, my jestesmy tu nieco ponad 2 lata i jakos jeszcze sie organizujemy, jakos czas tu szybko leci;-)
ja tak napisałam, że można było wywnioskowac, że w jednym domu:-) Potem tylko sprostowałam;-)
i ch jest bardzo dużo dlatego warto połazic po okolicy zanim sie człowiek zdecyduje bo naprawde w jednej dzielnicy mogą byc fajne, zaciszne miejsca i ulice gdzie jest normalnie sajgon
.weszlam na stronke councilu i tam sa jakies progi
ale skad mam wiedziec pod ktory sie kwalfikujemy

mysle ze dwa pudla by byly....a samochodu.
jeszcze nie mamy..