reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ampar3 ja nie wiem ile oni konkretnie zjedli tych chipsów może wcale nie tak dużo :no:bardzo dużo to było na podłodze:-D :-D oj było:tak:.Mój całą niedziele nie ruszył mamby:-D w końcu miał dosyc:tak:.

reklama
Witam Dziewczyny

Zamykam temat krzesła. Do Nikogo nie mam żalu o połamane krzesło.

ampar3 bardzo chciałam zobaczyć Twoją wioskę, i czy faktycznie tak u was cudnie ale niestety Julia ma dosyć intensywny katar. :crazy::crazy::crazy:

Nie odzywała się ostanio bo mam doła. Znowu jestem kobietą bez pracy. Zabardzo się przyzwyczaiłam i teraz jest mi smutno i jestem zła i jeszcze wszystko co najgorsze.:szok::crazy::no::angry::baffled:

Kasia8118- ja cie rozumiem bo ja tez bym chciala zeby moj rzadziej robil normalnie. A dla mojego na bank bylo za duzo chociaz na podlodze tez mialas niezle:tak: No ale coz dzieci tez musza wiedziec ze jest impreza:-D

Ale dzis padlam normalnie szok spalam razem z Abi chyba 2 godziny:angry: i mam nadzieje ze mi robak w nocy zasnie.
Ampar dzieki za pocieszenie :tak:mam nadzieje ze przytyje tylko 1 kg;-) i koniec na rozwolnienieJak Szymkowi to rozwolnienie nie przejdzie to idz do apteki i spytaj co jest dobre na rozwolnienie u dzieci i ci dadza taki niedobry lek na wzmocnienie moze zlapal tego wirusa co podobno powrocil ma sie rozwolnienie i wymioty. Abi miala jakis taki lek ale nie pamietam jak sie nazywa:baffled:

4muchy a co się stało że już nie pracujesz?Jeśli można zapytac:baffled:.Wspominałam Ci kiedyś że znajoma moja też krótko pracowała w szpitalu przez tą samą agencie.Ale ją uprzedzili ze potrzebują tylko na krótki okres,a jej to było na rękę.

4 muchy przykro mi z powodu twojej pracy!!!Napewno cos znajdziesz.:tak:
Kasia8118 widac,ze imprezka sie udala.:tak:
Doris zdrowka dla wszystkich domowników.
Ampar najwazniejsze zeby Szymek duzo pil.Bo przy biegunkach to wazne

A u nas nudy!!!Nie wiem co mam pisac bo nic sie nie dzieje.

Kurde napisalam wczesniej posta i go nie ma:no::wściekła/y:oj a nie chce mi sie znowu tego samego pisac:no:
4MUCHY-faktycznie szkoda pracy,zawsze jakis grosz byl wiecej,nie??:tak:
K&F-jAK nie wiesz o czym pisac,to napisz np co Ci sie snilo:-D:-D:-D
AMPAR-na biegunke tez jest zupka marchewkowa,albo poprostu marchewka ugotowana:tak:

reklama
4 muchy- przykro mi ze juz nie pracujesz, Ciekawe dlaczego?
Ampar- mnie nie bedzie , sorki, ale ja mam za malo czasu, zeby tam dojechac , posiedziec i wrocic, O 14 musze byc gotowa do pracy.

Wlasnie co do pracy to zaczyna mnie to wkurzac, caly dzien do dupy przez te godziny, ani nigdzie pojechac bop na 15 do roboty na dwie godziny, chyba bede szukala czagos innego. np. na weekendy.
U nas tez nuda. Ta pogoda jeszcze pogarsza to wszystko:wściekła/y:

Do góry