reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

cześć dziewczyny ,widze że się lekka aferka na forum rozpetała ,ja nie widzę problemu kto gdzie pisze ,ja też piszę na forum dla ciężarnych w uk .
a swoją droga moge Wam powiedzieć z wlasnych obserwacji które dziewczyny zawsze odpowiedzą na napisany post : doris ,sylwiam i kasiaj no i jeszcze oleska jak jest to dotyczy moich wpisów

reklama
Ja tam nie chcę dalej dymów kręcic...ale......:-D:-D:-D

Brydka to jest Twoja sprawa z kim, gdzie i co piszesz jednak mi też pierwsze do głowy przyszło to, że nie odpowiada Ci nasze towarzystwo:tak: Nie ma co ukrywac:sorry2:
I jestem pewna, że gdyby sprawa dotyczyła kogoś innego Ty odniosłabyś takie samo wrażenie:-)

To jak dziewczyny??? Jakie macie plany na dzisiaj??? Może ktoś chetny na kawkę u mnie???

Sylwia, ale na logikę, gdyby pod założycielem tematu był Ci ktoś nie znany, nawet byś nie zauważyła, więc kumasz:tak::-) Dobra, idę czytać ten artykuł.
Za daleko do Ciebie dziś dla mnie, wpadłabym, ale po wczorajszym maratonie po Bradford, chcę sobie porobić dzieła, z wygranych zestawów ;)

reklama
Do góry