reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry kochaniutke !Widze ze byla mala aferka ...ale naszczescie obylo sie bez walki :-D A tak serio to kazdy ma prawo pisac gdzie chce ale milo nam bedzie Brydka jak czasem cos u nas tez bedziesz skrobac :-) bo cie bardzo lubimy kolezanko :tak: A nie ma co sie spierac o inne fora bo to tylko niesmak miedzy nami wprowadzi a my tu przeciez planujemy play grupe zalozyc:-)
Ja jak jestem to staram sie odpisywac choc czasem moge cos przegapic bo ostatnio jestem troche zakrecona.

Dzis jestem uwieziona w domu bo musze na paczke czekac:wściekła/y: wiec moje dziecie biedne nie pojdzie na play grup :no: a ja mam jutro tesciow wiec musze dom do blysku doprowadzic i co ja na obiad zrobie:baffled:??/

reklama
monika ja tam staram się zawsze odpowiedziec na posta no chyba ze nie znam odpowiedzi i tak bywało,ale i mi się zdarzyło ze o coś zapytałam a tu cisza no co zrobic:cool: życie.Jeżeli chodzi o ten artykuł to straszny:wściekła/y:.Daje wiele do myślenia:baffled:.Sylwia.m ja tam dzisiaj siedzę w domu do 13.30 bo czekam na listonosza:-p.

Sylwia.m kurcze zapomniałam o tobie sorki:-(.A ostatnio to wpadłam w obsesje kupowania różnych dupereli przez internet:sorry2:.Często kupuje jakieś drobiazgi małemu:tak:.A jak to jest jeżeli listonosz nie wciśnie paczki przez szparkę to co zostawia jakąś wiadomosc że trzeba odebrac na poczcie?

reklama
Do góry