reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
no własnie pewnie byłaby super frajda :tak:ale do leeds sie nie wybiorę bo trzeba odstać około 2 godzin w korku by się do tego parku dostać :szok:,dlatego szukam czegoś tutaj

4 muchy - ja tez zaczynam niedlugo robic prezenty, w tamtym roku kupowalam na ostatni moment i nic ciekawego nie moglam dostac.
Pomyslow nie mam rzadnych na prezenty, :no: Szymkowi chyba kupie taka pierwsza tablice to pisania , taka na zamazywanie . Maja takie od 18 miesiecy. Moze juz sie tym zainteresuje. Ale co z pozostalymi.?

Doris- chociaz raz dali ci dzieciaki popalic:-p:-DNie mozesz miec za dobrze
Brydka - a ty jezdzisz na rowerze?Tak sobie czy masz obrany jakis cel?
Nic mi sie nie chce tylko spac , ale musze wzisc sie za prasowanie poki Szymek spi.
Noami- a kiedy zaczynasz prace?

4MUCHY-Kuba to chcialby pojechac i do Paryza wlasnie i gdzie do cieplych krajow:-)oj dlugo chlopak musi zbierac,oj dlugo:-D:-D:-D:-D
MONIKA-U nas w WYKE jest pelno tych ognisk,masz jedno po drodze jak do Sylwii jechalas,odrazu przy ulicy:-)wiec jak bys chciala zobcczyc to sie kieruj jak do Sylwii,to jest moze 300 metrow przed jej domem:tak:
NIUNKA-Kuba ma taka wlasnie tablice i Dawid bardzo lubi sie tym bawic,nie wane ze tam jakies kreski rysuje ale rysuje:tak:prezent wiec dobry:tak:Ja dla Dawidka planuje kupic taka mate AQADRAW Czy jakos tak,thomasa,on rysuje tory a po tych torach sobie potem pociag jedzie:tak:fajne ,co?/

Kasia8118:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tobie tylko się wydaje że ja wyglądam na starszą od mojej straszej siostry bo Ci już ze starości na oczy padło i nie dowidzisz:-D:-D:-D:-D:-D
Ale Ci dowaliłam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Byłam w sklepie i zapomniałam kupic śmietany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I co ja mam teraz zrobic??? Nie chce mi się isc jeszcze raz:-(

reklama
Niunka zaczynam od stycznia, tak więc jeszcze mam trochę czasu na docenienie roli pełnoetatowej mamy...ehh:-(. Szczerze mówiąc, wolałabym być w domu, ale zdrowy rozsądek każe mi iść do tej roboty. Trzeba odłożyć ile się da, bo prędzej czy później wrócimy do Polski (ok 2 lat), a tam nie będzie takich warunków...

Dobrze, że moje dziecko nie wie jeszcze co to święta i nie muszę się jeszcze dla niej prezentami przejmować :-), ale dla rodzinki (bo jedziemy na święta do Polski) owszem trzeba będzie czegoś poszukać, ohh jak ja to uwielbiam :wściekła/y::wściekła/y:, nigdy nie wiem co komu potrzeba ...

Do góry