reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny a co z naszym wieczornym wyjsciem???cos ucichl ten temat:baffled:no to kiedy ??15 czy 22???

COCOLINO-No to na forum,jest juz druga Emilka:-)
AMPAR-Dawid tez mi spal dzisiaj tylko 25 minut,ale jakos wytrzymal do wieczora bez marudzenia:-):-)
M&V-OLESKA-wlasnie napiszcie wiecej cos o tym kursie:-)czy to jest angielski zaawansowany??w jakich godzinach??w jakie dni???

reklama
Hejka

No to se zrobilyscie zakupki, dwie gulki:-D
Sylwia- jak Kaska nie wiezmie to na pewno ja wezme, Jestem chetna

a co do spotkania to mi pasuje bardziej 22 niz 15

Doris78- ja bylam z moim bliska zbrodni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mi pasuje 15 i 22
Kasia8118- a jak radek artur go tam probowal przekonac. Udalo mu sie?

reklama
Kasiu- wspolczuje ci tak malo tolerancyjnego meza, co to za maz jak ci nie ufa. Tak mi sie wygaje skoro nie chce ci puscic na piwko z kolezankami.
A on moze sobie chodzic?

Do góry