reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
U mnie wszyscy polegli, ja mam zmyc naczynia , ale cos czuje ze postoja do jutra :zawstydzona/y:

Sylwia - moze w przyszlym tygodniu jakies spotkanko wypali, a jak nie to mozemy sie umowic w miescie na kawke, moze ktos jeszcze dolaczy :tak:

doris - to u mnie Kubus w takim stanie byl, bardzo chcial do szkoly pojechac, nawet go ubralam i sie zgodzilam, ale zaraz w aucie zasnal, wiec wrocilismy do domku. A potem mi majaczyl, ze sie strasznie boi, ze sa wszedzie potwory i plakal, krzyczal.

ampar - z Hull do Rotterdamu. I jak tylko Maciejka pozwoli i pogoda to jestesmy w stanie do Gliwic dojechac bez noclegu. Zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

Dostalam odpowiedz z konsulatu na maila, bo sie nie moglam dodzwonic. Spotkanko mam 17 listopada. Takze teraz mlodego czeka sesja fotograficzna. Ciekawe czy uda nam sie zrobic dobre zdjecie :confused:

Kasia8118- aha no tak. Jeszcze moge pare razy pytac bo ja kombinuje kiedy tu jakies party zrobic przed twoim wyjazdem. A prom kupilismy wlasnie ten co polecaliscie. On bardzo krotko plynie wiec super
Kasiaj- oooo Gliwice. Mam tam rodzine- wujek ginekolog;-):tak:
Doris78- niezly prezencik ale sluchajac ostatnio janusza jakie ma zainteresowania to pewnie bedzie udany zakup:tak:

Ide sprawdzic czy maly spi bo pewnie duzy tez zasnal:-D

Dlaczego jak mi sie cos spodoba to musi to byc az tak drogie :-( Wypatrzylam ostatnio ladny domek w okolicach szkoly Kubusia i sprawdzilam teraz cene :szok: Zbieram szczene z podlogi.
Dacres - Yorkshire's Leading Estate Agent
Ten domek widac tylko od drugiej strony i nie wyglada na tak duzy i az tak ladny :-( Chyba pojde w koncu do pracy.

reklama
No ja to sie zawsze odzywam jak wszystkie ida spac:-D
Dziewczyny ja tam nie wiem co z moim synkiem i jego katarkiem, jednago dna ma a drugiego wsio ok , dzis znowu mial, nie kumam tego:baffled: Moze to jakis alergiczny katar.
Monika- widze ze twoj maluszek taz byl duzy jak sie urodzil , ale jeszcze nie pobil mojego Szymka ,, 4800,,:-D
M&V- gratuluje pracy,
Sylwia- ja dzis przypadkiem w Asdzie zobaczylam taka najzwyklejsza tablice do rysowania, za 4f i kupilam, a i tak widze Kaska bierze ta od ciebie.
A na wszystkich jest napisane 3+
Kasiu.j- caluski dla Kubalka, ale ty chalupki ogladzasz:szok: :baffled:Ja tylko o takiej moge pomazyc.
K&F a ty co masz focha na nas.

Do góry