reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-Domek w sam raz dla waszej czworki a potem piatki:-D:-D:-Dno i cena calkie ,calkiem:-D:-D:-D

NIUNKA-moze faktycznie to jest kaatr alergiczny,musisz obserwowac Szymka.Ja to samo mialam z Kuba

reklama
Witam z rana:tak:.Nocka niby spokojna,ale sny upiorne:-(.Śnili mi się dzisiaj członkowie mojej rodziny którzy nie żyją czyli babcia i tata:baffled:.Jakiś straszny był ten sen bo był tam jeszcze mama która żyje mam nadzieję że to nic nie oznacza:no:.Kasiu.j domek cudny:tak: cena też:tak:.

Dzien doberek , my dzis wyspani bo pospalismy do 9.30:szok: sama nie wiem jak to mozeliwe z moim malym spiochem, boze ile on spi od 20 do 9.30:szok: to ma chyba za tata.:-D
oj musze konczyc bo mam goscia

MiV - brawo siostra! To już 3ci powód do świętowania w tym tygodniu! Na pewno ci się praca spodoba.
kasia.j - domek rzeczywiście świetny, ale trochę duży jak dla mnie :), bałabym się, że dziecko mogłoby mi się w nim gdzieś zagubić :-D:-D
Dziś jak nigdy dotąd moja Emilka przespała w nocy 8 godzin, potem karmienie i kolejne 5 godzin i właściwie to chyba by spała dłużej, ale ją niechcący obudziłam. Do tej pory zazwyczaj spała po 6h. Ohh... mam nadzieję że to początek "nowej ery" i wkrótce będzie przesypiać całą nockę :-) :-).

Domek dla nas tez za duzy i poza zasiegiem finansowym. :-(Ale pomarzyc sobie mozna :-)
Wracam do sprzatania :wściekła/y:

Pozdrowionka dla wszystkich chorowitych o zdrowych :-D

M&V gratulacje nowa praca , nowe wyzwania.Powodzenia
noami81 8 godzin to już można sobie pospać. Julia przesypiała tyle jak miała ok. 5 miesięcy

kasia.j domek superancki, też mi się podoba, a mi się najbardziej marzy coś własnego

HEJ:-)A ja sobie sama siedze w domku:-)to znaczy Dawid juz spi,Kuba u babci na noc,Janusz poszedl do pracy:-)a ja se siedze i nie wiem co robic:no:
A wy co porabiacie???

U nas Julia śpi, Robert właśnie poszedł z Adasiem na górę. Pewnie jak Robert skończy Adasia kłaść spać to coś sobie obejrzymy albo kupimy coś na ebay-u. Bo właśnie szukamy prezentu dla Roberta urodzinowo-świątecznego. :-D:-D:-D

My wlasnie zjedlismy kolacyjke. Macius spi, Kubus robi sie spiacy, mam nadzieje, ze zaraz zasnie, a potem to nie wiem co bedzie...... :-);-)

reklama
Hej to ja też się melduję:-).Właśnie skończyliśmy gadac z rodzinką z Polski i tatuś poszedł usypiac młodego:tak:.Jak ja lubię kiedy mój to robi:tak:.Dzień szybko nam dzisiaj zleciał byliśmy dzisiaj z Ampar3 na obiadku i pózniej zlondowaliśmy jeszcze u nas na herbatkę,ale chłopaki mieli dzisiaj waleczny dzień co zrobic i takie muszą byc:sorry2:.No ale ważne że co się dzieję lepsze to niż nudny dzień przed telewizorem:tak:.

Do góry