reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

:-Dwitam witam i dziekuje za taki mile i cieple powitanie :-)
Doris78 bede rodzic w Leeds w st james hospital , bo mam 3 minuty piechota tam :cool2: a moj porod chyba zbliza sie wielkimi krokami bo dzisaj mi czop sluzowy odszedl :szok:a w nocy skurcze byly i tak bolaly :baffled: co do powrotu do |Bradford myslimy tak za rok , w Bradford mamy wlasne mieszkanie ktore teraz wynajmujemy i zanim bysmy chcieli wrocic trza bedzie jakis remoncik zrobic specialnie pokoik dla niunki :-D
cocolino25 wiec mieszkasz w Leeds?? Wortley jest niedaleko Armley ja mieszkam w centrum Leeds wiec jakbys chciala kiedys pogadac zapraszam na kawke :tak:
Niunka19-82 faktycznie dzisaj pogoda fatalna :zawstydzona/y: a ja chcialam isc na miasto pospacerowac by przyspieszyc porod i guzik no chyba ze wezme parasolke i zaloze gumowce :-D jak narazie to zwine sie w klebek na sofie i pojde lulu :sorry2:
4muchy ja tez sie ciesze ze bede miala dziewczynke :-) zawsze chcialam miec corcie zato maz byl pewien ze robil chlopaka cosik mu nie wyszlo :-D
Kasia.j witam rowniez cipeluto w ten deszczowy dzien ;-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy byla z was ktoras na masazu macicy?? bo ja ide jutro i troche sie boje :baffled: sama nazwa brzmi przyjemnie :-Dale czy tak jest ??? brrr zreszta jak nawet mysle o porodzie to ciarki mnie przechodza :nerd:

reklama
4MUCHY-a JA Wlasnie proboje mojego Kube zagonic do nauki a on jest cos ostanio oprny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja wlasnie probowalam bidowac na ebayu dla Dawidka spiwor na zime i oczewiscie przegralam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hEj
A my sie wybralismy do Ilkley ale tak zimno bylo ze tylko pospacerowalismy nad rzeka i spowrotem. Kupilam tez prezent dla dziewczynki na angielskie party za tydzien:-)

Sylwcia1982- witaj:happy2: Masaz brzmi calkiem przyjemnie ale macicy:szok:
Kasia8118- byliscie w tjhughes? I jak wrazenia? Bo ty z facetem to nigdy nic nie kupisz:wściekła/y::no: powinnysmy same isc albo gdzies do leeds wyskoczyc:-p
Kasiaj- ja tu sie nie chce upominac ale czekam na zdjecia:-p

Ide jesc obiad

Ampar3 no masaz calkiem przyjemne no wlasnie ta macica tam nie pasuje :-) kolezanka mi mowila ze niesamowite uczucie i czasami moze zabolec :baffled:
co do zakupow to ja sie poddalam dawno temu aby robic je z moim mezem zwsze to marudzenie i gadanie gorzej niz z 5 latkiem :wściekła/y:

dziewczyny a jak wasze wrazenie po porodzie tu w UK?? dali wam znieczulenie?

Ja mam biegunke :baffled: czytalam ze wlasnei w ten sposob organizm przygotowuje sie na porod... ale mam stracha :szok: zwialabym gdzie pieprz rosnie ze strachu ale co z tego jak brzuch i tak bedzie zemna ;-)

Ampar3 tak byłam w tym sklepie,ale ciuchy jak dla mnie to lipa:-(.Jak zwykle pózniej wylądowałam na Foster i skusiłam się przymierzyc 4 pary spodni,ale leżały fatalnie i jak zwykle wyszłam ze sklepu załamana:-( a mój jeszcze mi brzęczał nad głową że i tak wiedział że nic nie kupie :wściekła/y: bo mi się nic nie podoba:no:.

reklama
Sylwcia1982-ja bylam bardzo zadowolona,mialam cesarke,polozne byly bardzo pomocne ,mialam swoja sale po porodzie:-)
KASIA8118-TO TAK jak ja,ja tez nic sobie kupic nie moge:no:jak na wieszaku to super cos wyglada,albo na kims,a jak ja potem to przymierzam to juz lipnie wyglada:wściekła/y:dlatego ja przewaznie ze Sylwia chodze,bo ona mi doradzi albo ja jej:tak:tylko mamy zawsze problem ,bo wybieramy te same ciuchy:-D:-D:-D

Do góry