reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czółko dziewczynki:-):-):-)

Niuńka miło, że chociaż Ty za mną tęskniłaś:tak: Bo reszta to nawet nie zauważyła, ze mnie nie ma od dwóch dni:wściekła/y::-p

Sylcia1982 witaj wśród nas:-) Ja czytałam o tym masażu, to jest masaż szyjki macicy, żeby rozwarcie się zrobiło. Ale słyszałąm, że to niezbyt przyjemne:baffled: Wybrałaś śliczne imię dla swojej córeczki:tak: Ja też kiedyś będę miała Oliwcię:tak::-)

Ach, nie chce mi sie więcej pisac;-):-p

reklama
Czesc dziewczynki
Dalaczam sie do chorych Abi od wczoraj kicha i smarka:-(wiec zapowiada sie nieciekawy tydzien:-( A do tego musze isc do szpitala na wizyte w sprawie mojej tarczycy maja mi hormony badac ale Abi zostawiam u znajomej bo jak z nia chodze do poloznej to mam niezlego stresa bo mi wszedzie wchodzi jak to Abi lubiaca wysokosci np na to wysokie lozko bo ona tez chce tak polezec jak mama jak baby badaja :-D

Witam nowa kolezanke Sylwie;-)

No bieda... Ja też nie mam co dziś robić, spacer odpada w taką pogodę, jutro pójdziemy, po zajęciach masażu.
Rozglądam się za mieszkaniem na Right Move. Chcemy się przeprowadzić jak znajdzie się coś ciekawego. W sumie lubię nasze dotychczasowe lokum, ale wolałabym mieszkać na parterze (teraz na 2 piętrze) i mieć jakiś malutki, chociażby komunalny ogródek. A poza tym mamy elektryczne grzejniki, które ciągną masakryczną ilość prądu, więc centralne ogrzewanie też by się przydało...
Zapraszam do mnie na kawkę i ciastka, jeśli którejś z was chce się ruszać z domu.;-)

Hej dziewczyny
Sylwia Ty sie ciesz że ktokolwiek zwrócił uwage ze Ciebie nie ma ,bo o mnie to nikt nie pomyslał :-(.
Witam nowe koleżanki :-)
niedość że wieje to jeszcze pada ,rewelacja:wściekła/y:

Czesc

U nas choroba w domu sie panoszy. Kubus dalej goraczkuje i kaszle, Maciek kaszle, a mnie grypa chyba dopada. Jutro idziemy do lekarza. :-(

Kasia8118, Doris - proponuje Wam wypad do Hiszpanii albo do Wloch, tam z pewnoscia znajdziecie cos dla siebie i nie jest drogo, a jakosc ciuchow o niebo lepsza :-)

I na prosbe ampar ;-):tak: pare fotek:
Nasz hotelik i basen z przedstawicielka tutejszej spolecznosci ;-); latarnia w Maspalomas; Maciek pozerajacy piasek z plazy, Maciejka w basenie, tecza nad Puerto Rico

Porazajace zejscie na skalki przy oceanie (dla mnie oczywiscie, bo mam lek wysokosci), pokaz papug, orlow i ogrod z orchideami w Palmitos Park

reklama
Znalezlismy polska lodke w porcie przy La Playa De Mogan :-); Yellow Submarine; bylismy po woda i w chmurach :-D mial byc piekny widok na wulkan Pico de las Nieve i Roque Nublo, niestety tylko tyle bylo widac co na zdjeciu, musielismy sie pocieszac widokami z przewodnika :baffled:

Do góry