Witajcie dziewczynki
Trochę mnie nie było a tu takie zawirowania. Kiedy zakładałam to forum chciałam,żeby dziewczyny, które są mami, mają dzieci żeby się poznały,żeby zawiązały się nowe znajomości, przyjaźnie itd. Normalne jest ,że jednych znajdujemy popleczników, są nam bliżsi i mamy więcej wspólnych tematów, bo interesują nas te same tematy, czy mamy te same zainteresowania-ciuchy, sport,samochody itd.Nie można tego nikomu wypominać.Nie chciałabym bardzo,żeby to forum się rozpadło,żeby powstały jakieś zgrzyty , które sprawiły by,że jedni się wykruszają i nie odzywają. Brydka , jak i każda z nas ma prawo pisać gdzie chce.Jeżeli się poczuła urażona, czy poczuła ,że ignorowane są jej posty to miała prawo o tym napisać i nie uważam,że jest to powód do docinek. Tak samo prywatne spotkania. Fajnie,że poza cotygodniowymi spokaniamy, spotykamy się częściej i spędzamy ze sobą czas.Dlatego proszę ,jako ta która te forum założyła,żebyśmy nie psuły atmosfery między nami,żeby nie nastawiać się przeciw komuś, tylko dlatego,że jednych lubimy mniej niż innych.
U nas koniec przeprowadzki,ale niestety nie mam jeszcze neta i piszę od kogoś.Mam nadzieję,że od wtorku będzie już net i będę na bieżąco.Jednak nikt za mną za bardzo nie tęsknił jak czytam;-)no cóż...
Witam wszytskie nowe koleżanki, całuję wszystkie dzieciaczki i do usłyszenia