reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam Wieczorkiem

U nas sobata podobna do każdej soboty. Adaś do polskiej szkoły, Robert nadgodziny a ja z Julką w domu.:-):-)

Teraz siedzę przed komputerem i na ebayu próbuję coś tanio kupić, ciekawe czy się uda.

reklama
Doszłam do wniosku że potrzebuję lepszej bramki na schody, Julia wprawdzie na schody nadal nie wchodzi. Ale za jakiś czas Julia będzie spała w dużym łóżku i jak wydzie w nocy z łóżka to ze schodów może spaść.:baffled::baffled:

kasia8118- jak to nic ciekawego- mnie widzialas przeciez:-D:-D:-D:-D:-D
Doris78- ty juz kaske nie pytaj o ten telefon. Chwalipieta jedna. Jak tylko weszla od razu wyjela go z torebki i zaczela pokazywac i wymieniac jego walory. Wspolczuje na kolejnym spotkaniu:-p
4muchy- no jaka masz ta nowa fryzure?

A tu rzeczywiscie cicho:szok: Ja dzisiaj od 11 bylam u Artura siostry a potem szybko do domu gnalam ciasto piec;-) dzien pelen roboty, palilo sie w rekach:-D:-D:-D

czesc
Nie bylo mnie dwa dni a tu taka cisza:szok:
Co wy sie opierdzielacie., co?

U nas cioteczka , wiec nie ma za bardzo czasu na nic, trzeba organizowac jej czas, zeby byla zadowolona,
U nas chorobska na oposcily mam nadzieje ze na dobre.Ale Szymek ma jakis liszajek pod oczkiem i wyglada jakby mial limo, nie wiem ale chyba jest to od plakania, chociaz tak sobie mysle ze poplakaniu powinno to zejsc wmiare szybko a on ma jz drugi dzien.Pozatym znowu ma na cos uczulenie , wszedzie ma takie plamki jak kiedys jak byl maly. Kurde zawsze cos.:wściekła/y:
Sylwcia- a biedna ty , my tez probowalismy wszystkiego z mezem zeby wywolac porod, sex nie pomogle:no::no::no:. Czekalam dwa tyg az mi wywolali.
Doris- no bede znowu kurka domowa:-D
Kasiu.j- wracajcie szybko do zdrowka

Witajcie dziewczynki
Trochę mnie nie było a tu takie zawirowania. Kiedy zakładałam to forum chciałam,żeby dziewczyny, które są mami, mają dzieci żeby się poznały,żeby zawiązały się nowe znajomości, przyjaźnie itd. Normalne jest ,że jednych znajdujemy popleczników, są nam bliżsi i mamy więcej wspólnych tematów, bo interesują nas te same tematy, czy mamy te same zainteresowania-ciuchy, sport,samochody itd.Nie można tego nikomu wypominać.Nie chciałabym bardzo,żeby to forum się rozpadło,żeby powstały jakieś zgrzyty , które sprawiły by,że jedni się wykruszają i nie odzywają. Brydka , jak i każda z nas ma prawo pisać gdzie chce.Jeżeli się poczuła urażona, czy poczuła ,że ignorowane są jej posty to miała prawo o tym napisać i nie uważam,że jest to powód do docinek. Tak samo prywatne spotkania. Fajnie,że poza cotygodniowymi spokaniamy, spotykamy się częściej i spędzamy ze sobą czas.Dlatego proszę ,jako ta która te forum założyła,żebyśmy nie psuły atmosfery między nami,żeby nie nastawiać się przeciw komuś, tylko dlatego,że jednych lubimy mniej niż innych.
U nas koniec przeprowadzki,ale niestety nie mam jeszcze neta i piszę od kogoś.Mam nadzieję,że od wtorku będzie już net i będę na bieżąco.Jednak nikt za mną za bardzo nie tęsknił jak czytam;-)no cóż...
Witam wszytskie nowe koleżanki, całuję wszystkie dzieciaczki i do usłyszenia

cfcgril-ale my wszystkie wiedzialysmy ze sie przeprowadzasz i ze pewnie dopiero sie odezwiesz jak bedziesz miala internet:-):-)

A dziewczyny pewnie dzisiaj na dworzu czas spedzaja:tak:pogoda ladna,ale troche mrozna,my bylismy na spacerze ale zmarzlam strasznie:baffled:

4MUCHY-Akiedy chcesz zmienic Julci lozeczko?/bo ja planuje jak Dawid skonczy 2 lata przeniesc Go do pokoju Kuby,ale nie chce zagracac go lozkiem osobnym.I tak planuje kupic pietrowe ale chyba Dawid bedzie troche za maly zeby spac na dole.I tak mysle moze kupie takie niskie pietrowe i Dawid bedzie spal na dole na grubym materacu.Kurcze sama juz nie wiem...

Ostatnia edycja:
Aha 4muchy-i co rozdawali te listy rodzicom???co mowili tydzien temu:-)Kuba nie byl w szkole,bo spal u moich rodzicow i dziadek mial go zawiesc do szkoly.No i go nie zawiozl:crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej dziewczyny widzę ze kolejny dzień ciszy na forum :-(.Ale co się dziwic pogoda rewelacyjna:tak:.Aż chce się wyjsc z domu.Mój mały szczęśliwy bo wczoraj kupiliśmy mu rowerek . Nie ten z Argosu co wam pokazywałam znalazłam coś innego :tak:.cfc girl fajnie że się odezwałaś mam nadzieję że pojawisz się na następnym spotkaniu:tak:;-).Jeżeli chodzi o forum Brydkowe to ja już ten temat zakończyłam i nie mam chęci komentowac:no:.Swoje zdanie wyraziłam dosc jasno.A z naszego forum nie mam zamiaru rezygnowac bo towarzystwo bardzo mi odpowiada bez wyjątków:tak:.

reklama
Hej
Ja juz po angielskich urodzinach. Innaczej ale fajnie:tak: Byc moze tez wynajmiemy ta sale na szymonka 2 urodziny takze szykujcie sie na imprezke;-):-p
Artur usypia wiec pierwszy raz obejrze sobie taniec z gwiazdami od poczatku do konca:-)
Doris78- jak tam chlopaki? Zdrowe juz?
Cfcgirl- juz wczesniej zostalo powiedziane ze brydka sama zrezygnowala z tego forum a nie my z niej. Kazdy ma prawo sie na ten temat wypowiedziec czy nawet ironizowac jak ma ochote bo odejscie bylo w brzydkim stylu:no: fajnie ze juz od wtorku bedziesz na biezaco;-)
Kasia8118- podpisuje sie dwiema grabami jezeli chodzi o atrakcyjnosc towarzystwa forumowego:tak:

Do góry