reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej Hej:-):-):-)

Moje dziecko też juz śpi:-) a ja nie wiem co pisac:baffled: u mnie takie nudy się dzieją że nawet nie ma co opowiadac:szok:
więc nie przynudzam dalej:-p:-D

Sylwcia jak tam??? Jest już Oliwia z Tobą??

reklama
AMPAR-u mnie chlopaki juz zdrowe,ale wczoraj sie wybralam do rodzicow i dzisiaj mama dzwonila do mnie i powiedziala mi ze sie zarazila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tez ma biegunke i wymioty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A gdzie bylas na tych urodzinkach???i co w koncu kupilas??

Witam Wieczorkiem

Wczoraj zakupy się udały. Kupiłam bramkę za 10,50 odbiór własny na bd4, więc jestem zadowolona.

doris78 u mnie to tylko kwestia odkręcenia tych boków ze szczebelkami. Ale narazie nie planuję, tak właśnie dopiero jak Julka będzie miała ok. 2 lat. Porostu nie myślałam że tak szybko coś kupię.
O kartkach nic nie wiem bo ja odbierałam Adasia ostatnia, ja żadnej nie dostałam ale nie mam zaległości

sylwia.m a jak tam Twoje prawo jazdy:-)

4MUCHY-Ja za ten rok tez nie,ale nie wiem jak oni mnie potraktuja za zeszly rok ,bo zapisalam Kube w kwietniu i byl tylko 2 razy bo nie podobalo mu sie:baffled:wiec go nie puszczalam.I wlasnie jestem ciekawa czy beda kazali mi zaplacic za caly semestr:baffled::baffled::baffled:
No i bramka Ci sie udalo:-)

Doris78- dostalismy zaproszenie na play group i tu u nas na wsi bylo. Kupilam barbie laleczke tanczaca. Mialam frajde jak szperalam w tych rozowosciach:tak:
A ta cholerna zaraza to naprawde nie wiem skad:wściekła/y:
4muchy- no i bedzie porzadna brameczka na nastepne spotkanie:-D Wlasnie powiedzialam mezowi jak z kaska znalazlysmy chlopakow na samej gorze:no:

Ampar - ja tez ostatnio kupowalam dla dziewczynki prezent i sie rozmarzylam grzebiac po tych wszystkich zabaweczkach i ciuszkach ;-)a co do wynajmu salki na urodzin to jest to bardzo dobry pomysl, po ostatnich urodzinach Kubusia mieszkanie wygladalo jak po tornadzie :szok:

Sylwia - Ty sie tutaj nie wykrecaj, ze nie masz weny do pisania ;-):-p:rolleyes2:

U nas dzis duzo gosci bylo. Kubus dzis z dziewczyna spi ;-) Tatusiowie obojga tutaj sobie dowcipkuja na ten temat, a tam ostra akcja. Kubus w koncu uciekl do babci, bo Salomea za duzo go calowala ;-):tak:
Jutro jedziemy do konsulatu. Zdjecia takie sobie, ale Maciek nawet przez chwile nie usiedzi w miejscu. Mam nadzieje, ze przynajmniej tymczasowy zrobia. :baffled:

Czesc
My dzis jestesmy po wyczerpujacym dniu, bylismy na dlugim spacerku, pogoda ladna, ciotka sie u nas gosci, wiec jest zajecie:-)
Cfcgirl- kochana masz absolutna racje.
Madziu a kiedy beda kosmetyki?

hejka
my od rana biegaliśmy... zaliczyliśmy car bot, później szykowanie obiadku w trakcie którego przyszli goście... po 2h doszli następni z 2dużymi torbami ciuszków dla Alexa po swoim już 10 miesięcznym synku:-) po kolejnych 15minutach doszli kolejni tym razem niezapowiedziani co mnie lekko wytrąciło z równowagi... no cóż niektórzy myślą, że jak mamy dziecko to siedzimy w domu i nie mamy planów na spędzanie wolnego czasu i niestety co drugi dzień meblują nam życie:wściekła/y: mam już powoli tego dosyć ale już nie mam pomysłu jak dać do zrozumienia, że najpierw trzeba zadzwonić i sie umówić:baffled: od jakiegoś tygodnia wieczorem siedzimy po ciemku (przy świeczce) i udajemy, że nas nie ma:-D
padam na twarz... w końcu moge bo wszyscy sobie poszli...nareszcie:sorry2:

CZESC:-)
No to bylo sobie sloneczko:-D:-D:-D:-D:-D
NIUNKA-Do wAS czesto ktos przyjezdza,nie??Ale to fajnie przynajmiej cos sie dzieje:-)
NEFRETETE-oj faktycznie wspolczuje Ci natarczywych gosci:-Dale widocznie in sie bardzo nudzi ,ze was tak odwiedzaja:-DAle ja Cie rozumiem,przy dziecku jest tyle roboty ze wieczorkiem chce sie posiedziec w ciszy z mezem:tak::tak:No i faknie masz z ciuszkami nie musisz kupowac:tak:
KASIA.J-No to Kuba ma juz pierwsze koty za ploty;-);-);-)

reklama
hej w poniedziałek
a ja usg mam już w srodę:tak: ,a w piątek jakies badania w szpitalu ,i niestety na usg nie mogę zabrać Kuby bo go nie wpuszczą ze mną :no: to po pierwsze , a po drugie jest przeziębiony.
udało sie którejś odwiedzić car boot? jakieś ciekawe zdobycze? ;-)

Do góry