reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - też ci zazdroszczę fasolki i trzymam za was kciuki. Ja się świetnie czułam podczas ciąży i chętnie już bym chciała postarać się o drugiego dzieciaczka, ale musimy poczekać jeszcze te parę miesięcy :-).
Nefretete - współczuję ci tej znajomej parki, rzeczywiście trzeba być bardzo nie kumatym, żeby się nie domyśleć, że czas zakończyć wizytę.
K&F - chętnie bym się zapisała na strzyżenie i może farbowanie do tego. Masz chwilę czasu?

Dziś byłam w Harrogate, spotkałam się z dwójką znajomych ze studiów. Fajnie sobie powspominać stare czasy i dowiedzieć się co się z ludźmi działo.
A wczoraj byliśmy z Emilką pierwszy raz na basenie, nie obyło się bez płaczu, ale to nie tyle od wody, co bardziej od huku, jaki robiły pozostałe dzieci :szok: (sesja dla rodzin). Całe szczęście po dwóch minutkach udało się opanować sytuację i mała zaczęła się cieszyć wodą. W przyszłym tygodniu spróbujemy się zanurzyć pod wodę... :tak:.

Czesc kochaniutkie :-) Ja po wyjezdzie wypoczeta i zadowolona :-)Wypad sie udal.

Sylwia GRATULACJE !!!

Tak wogole ja zaczynam sie teraz lepiej czuc troche tzn odeszly mi te bole krocza mam je znacznie rzadziej ale za to bardziej czuje sie ociezala:-D I juz nie moge sie doczekac jak bede trzymac to malenstwo :tak:...ach rozmarzylam sie ;-)
Bede miec juz niedlugo usg i nie wiem sama czy powinnam sie dowiadywac o plec moze poczekac i miec niespodzianke....sama nie wiem

Co z kulkami?

Sylwia - Gratuluje!!!! Bylam ciekawa kiedy sie ujawnisz oficjalnie, bo podczytalam Cie na lipcowkach 2009 :-);-)

Doris - czy moglabym pozyczyc te ksiazke o planowaniu dzidzi?

cze dziewczyny trochę mam dola:-(, jak wiecie poszłam do pracy na recepcji w hotelu, ale atmosfera pracy nie jest fajna, pracuje z młodymi angielkami, które maja mnie trenować, ale za bardzo i m na tym nie zależny, wiec muszę się sama pytać co i jak, niby odpowiadają milo ,ale żeby same coś od siebie dodały i jakoś wykazały chęć pomocy ,to nie!:-(myślę ,ze ich wkurza fakt ,ze przyszła polka do pracy i ze maja tez za asystenta managera polkę.:szok:
Jeśli ktoś fajny przychodzi na zmianę ze mną to jest tylko w zastępstwie i z hotelu z innego miasta, już wole pracować z facetami bo przynajmniej nie są tacy jak zazdrosne baby i młode siksy co myślą ze pozjadały rozumy.:angry:
Sylwia gratulacje:-), ja tez w sumie bym chciała mieć drugie dziecko ,ale chciałabym tez trochę popracować ,żeby mi macierzyński przysługiwał, ale nie wiem czy mi się to uda w takiej pracy.

reklama
Do góry