reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc Dziewczyny

Pierwsze zdjęcia do paszportu Julki też sami robiliśmy, ale przy drugich nie było szansy. Skończyło się u fotografa.

Niestety jakiś choróbsko przyczepiło się do moich dzieci. Do tej pory to był najwyżej zwykły katar. A teraz kaszlą już nie mogę słuchać. Adaś już drugi dzień do szkoły nie poszedł. A Julce ubrałam ciepła piżamkę na noc to w środku nocy tak mocno zaczeła płakć, przestała dopiero jak zmieniłam ją na zwykłą piżamkę​

Kasia.j my parkowaliśmy na tym parkingu naziemnym, o którym mówi doris, kiedy jechaliśmy złożyć wniosek, ale nie polecam, bo do 13:00 godziny wstęp chyba 5Ł, a później jakoś 3Ł (bez względu ile czasu zostajesz). Kiedy przyjechaliśmy po odbiór już po prostu zaparkowaliśmy na ulicy przy tym parkingu, tj. Dale Street, jest tam sporo miejsc parkingowych i dużo taniej, z tego co pamiętam 1Ł za 45min zapłaciliśmy. No i na końcu tej ulicy jest wejście od parkingu do konsulatu tak więc bliziutko.
Niunka - mi wszystko jedno na którą godzinę.

Czesc

4 muchy - u nas tez kaszel. Maciek juz miesiac, Kuba od przyjazdu z wakacji, a ja od paru dni. I niesttety karza tu czekac, az samo przejdzie :-(

Kasia8118 - Twoj Krystian Cie poprostu podczytuje na BB, jak ciagle piszesz, ze nudno, wiec chce byc pomocnym synkiem ;-):-)

doris - myslalam, ze macie jakas tansza opcje z tym parkingiem, my zaparkowalismy uliczke dalej od tego budynku, wjazd do garazu jest pod mostem, to jest calodzienny garaz, ale facet nam poszedl na reke i policzyl pol dnia za 3f

Zmykam zaraz do lekarza ze soba.

hej z rana
no ja raczej się na ten wypadzik nie piszę ,wieczorem jestem już raczej do leżenia niż chodzenia ,tymbardziej ze ostatnio mam non stop popuchnięte nogi :tak::-):tak: ale miłej zabawy bedę wam zyczyć
jasne ze dam znać po usg :tak:;-):-)
no i duuuzo zdrówka dla wszystkich :-D:tak:;-):-) bo sie przyda:tak::-)

:-Dno my pisanie listu mamy jeszcze przed sobą ,choć Kuba juz od jakiegoś czasu nam mówi co w nim będzie ,i twardo zdania nie zmienia :tak::-);-):-D

reklama
Do góry