reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

4MUCHY-A nie myli sie Adasiowi jezyk polski z angielskim w pisaniu??bo Kubusiowi strasznie:sorry:tez ostatnio napisal list do MIKOWAYA :-D:-D:-D:-D:-Dtroche po polsku troche po angielsku,ale napisal:-D:-D:-D:-D

KASIA8118-No to dobrze ze przyjdziesz,chociazby tylko podsluchac:-D:-D:-D

reklama
Helołłł:-):-):-)

ja siedzę jak ten kołek w domu bo mieli przywiezc lodówkę między 7 a 11 i do tej pory ich nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Marcel śpi i ja też chetnie bym się kimnęła ale nie moge bo dalej musze na palantów czekac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki mam już neta,nareszcie. Wczoraj już za późno było,żeby pisać bo do szkoły szłam. W końcu mam połączenie ze światem.Jak tylko Marysia uśnie muszę zrobić projekt do szkoły.A tak mnie głowa boli,że nie chce mi się okropnie.No ale jak mus to mus.
Wczoraj jakaś niedobita byłam.Jak mieliśmy wykład z prawa angielskiego ledwo wysiedziałam.No ale dałam radę.Pewnie pogoda cholerna.:wściekła/y:
No a poza tym wszystko oki.

Edytko no ja za późno przeczytałam o spotkanku więc nie będzie nas, ale w piątek będę u Kasi więc mam nadzieje,że sie zobaczymy. Przywiozę oczywiście kosmetyki.
Muszę kupić jakąś ławę do pokoju, bo jak ktoś przychodzi nie ma na czym postawić szklanki.:-):-)
Sylwia wielkie gratulacje...:-):-):-) Życzymy cudownie spokojnych 9 miesięcy:-):-)

reklama
Madzia kochana - witaj wśród zywych, strasznie się cieszę, że już jesteś. Sorka, ale zestaw, więc czas nad nim. Ja jak najbardziej zajadę jak się dowiem co z naszą ciężarną to też ją ściągnę co :-):-):-) Pisz pisz, edukuj się, bo Michał miał rację, nie można cię zmarnować :******

Do góry