reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Amper - jak dla mnie może być pod Asdą, możesz mi podać tel.? Zazwyczaj jestem punktualna, ale w razie czego...może się przydać.
Ja też miałam to usg 4D, tyle, że w Shipley, tuż pod nosem mam klinikę :), nawet niedrogo mają, bo z filmem zapłaciłam 95Ł. Świetna sprawa zobaczyć swoje maleństwo w trójwymiarze :-D.
Monika - nie dziwię się, że się zdenerwowałaś...Każdemu zdarza się pomylić, ale tobie teraz stres nie jest wskazany :no:,

reklama
Halo halo.
Widze ze za duzo chetnych nie ma na spotkanie:-( a szkoda.
Ale nic . My chyba pojdziemy co.
No moze byc jak Amparowa pisala, 18-19 , tylko gdzie.?
A moze spotkamy sie pod Big Benem , to jest miejsce o ktorym kazdy wie. To co dziewczyny o 19 pod bigbenem.
M&V ale my nie idziemy na dyzk tylko na piwo poplotkowac.
Takze nie bedziemy do nocy.
A w pracy chyba wytrzymasz co?

NIUNKA-MOze byc pod BIG BENEN o 19 tej:-)mi pasuje:tak:
monika-no to jeszcze tydzien musisz poczekac:-(tez bym byla zla:wściekła/y:

Ja juz nie moge z Dawidem:-(nic mi nie chce jesc:-(dzisiaj zjadl na sniadanie 10 lyzeczek kaszki,potem nic.obiadu pol sloiczka a potem zwymiotowal jeszcze:wściekła/y:i na kolacje to samo pare lyzeczek:-:)-(i to juz trwa tydzien czasu:-(a mnie juz nerwica chwyta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
My wczoraj wybieralismy szkoly dla Kubusia, bo w przyszlym roku idzie juz do reception. Mam nadzieje, ze dostanie sie do tej samej szkoly co teraz.

Ampar - a ta play group to gdzies kolo Ciebie? Bo ja musze wiecej jakis zajec znalesc dla moich dzieci, zwlaszcza dla Kuby, gdzie moglby sie wyszalec troche. Od dluzszego czasu dostaje takiej srubki na wieczor i zaczyna latac z kuchni do salonu i z powortem, dopoki nie padnie :szok:

Doris - napewno apetyt mu wroci jak calkowicie wyzdrowieje. Ja to juz nie przejmuje sie tymi zmianami w apetycie moich dzieci, pozostawiam to im samym. I ciesze sie, ze na codzien rodzinka z daleka, bo oni to nie przezyliby takiego podejscia. Teraz tesciowka lata z jedzeniem za jednym i drugim :tak:

Kasia8118 - wzielabys moze te ksiazke jutro tak na wszelki wypadek ze soba do parku? Podjechalabym tam po drodze do szkoly Kubusia. Acha! I macie na mysli ten park na wzgorzu? Northcliffe?

Monika1213 - kazdemu sie moze zdarzyc, dzis jestes zla, a jutro sie bedziesz smiac z tego

doris78 zgadzam się z kasią.j co do apetytów dzieci nie ma co się za bardzo przejmować. Raz jedzą więcej raz mniej. Niestety choroba nie sprzyja dobremu apetytwi.

kasia.j jeśli chodzi o szkoł to myślę że to tylko formalność

monika1213 nie złość się za bardzo, nie warto

Usypialam wlasnie malego minelo 50 min wkurzylam sie i wyszlam. Siedze w salonie a u niego cisza. Moze sam zasnie:szok:
Noami- my jak robilismy usg to mieszkalismy w harrogate wiec chyba prawie na to samo wyszlo odleglosciowo i tez tyle zaplacilam. Super pamiatka na cale zycie:tak:
Doris78- nie przejmuj sie. Chlapniesz w sobote, pogadamy i ci przejdzie:-D:-D
Kasiaj- tak te grupy sa tu w Menston. Wiem ze mnostwo jest tez w guiseley. U mnie sa od pon-srody rano i w srode po poludniu
Maly jednak nie zasnal. Przyszedl do salonu:wściekła/y:

Hej:-)

Noami a możesz dac mi namiar na tą klinikę??

Doris ja też mam "zlewkę" jak Marcel nie chce czegoś zjesc. Sama wiesz, że Dawid też miał różne napady:tak: Raz nie chciał jesc a raz jadł ładnie:-) Na pewno mu przejdzie:-)

Lodówki nie rzywieźli bo coś tam się stało po drodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Będzie jutro, mam nadzieję:crazy:
Ale mi niedobrze, bleeeee:-(

reklama
Czesc:-)
Nie mam nic przeciwko zebys KASIA8118 dala KASI.J ksiazke:-)
A co do jedzenia,to ja tez staram sie miec zlewke,ale sie jednak przejmuje:-(bo juz od tygodnia obiadu nie zjadl jak nalezy:tak:i czuje po nim ze schudl:-(nie wiem kiedy to minie bo juz mam dosyc:wściekła/y:

KASIA.J-Zobaczysz jak pojdzie do reception Kuba,to bedzie mial zajec a zajec.Moj Kuba to jak wraca ze szkoly to na nic czasu mu nie starcza:-Dbo chce sie pobawic,troche bajek poogladc i troche sie ponudzic jak On mowi:-DNo i pouczyc sie trzeba,wiec nie nazeka na brak zajec:-)
AMPAR-no walsnie taki mam zamiar:-D:-D:-D

Do góry