reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
dla mnie bomba napiszcie tylko jeszcze czy sobota czy niedziela, a no i oczywiście o której:-) taaaa... a teraz pójdę do mojego kochanego zapytać sie czy nie ma innych planów:-D:-D:-D

Nefretete jeżeli chodzi o mnie to w grę wchodzi tylko niedziela bo w sobotę ja i mój mąż mamy szkołę :tak:.A jeżeli chodzi o godzinę to proponuje 14:tak:.A jak komuś nie pasuje to może byc inna my się dostosujemy :tak:.

No moj maz przyszedl i powiedzial mi:ze anulowal dla mnie ta zmiane zebym mogla isc w sobote .Wiec ide!!!! kochany jest.:-):-):-):-)
Doris jade do polski z Fabiankiem i mezem.Musimy zalatwic pare spraw i wracamy!!!:tak:
Ampar ale jestes na 2 tygodnie!???
Kasia j no moj maz mial to juz 2 raz wiec masz racje.Jak raz sie to zlapie to juz sie to ma.:sorry2:
A tak wogole to ja wekend pracuje.Wiec do pracy pojde na kacu?O nie bende pila soczek!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Czesc:-)
k&f-no to dobrze ze bedziesz,juz myslalam ze sie bedziemy wykruszac kazda pokolei:-(no i masz kochanego meza,o tak:tak::tak::tak:
nefretete-to jest taki twoj patent na faceta-taniec:-D:-D:-D:-D

A z tymi zatokami to fakt,Januszowi co chwile wracaja one a jeszcze on pracuje w zimnym to juz wogole:-(

A u nas znowu wycie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Czy wasze dzieci tez jak ledwo oczy otworza to placza??u nas Dawid ostatnio caly dzien,caly dzien ryczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale to niejest placz,ze go cos boli on tak wymusza:crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej:-)

My w niedzielę nie będziemy bo troche za późno jest na planowanie dla nas:tak: Rafał ma już lekcje pozapisywane:crazy:

Lodówka ma byc w ciągu godziny, nareszcieeeeee:-)

reklama
Hej widzę że na niedziele mamy 4 pary chętne:-).Super:tak: ty Sylwia może wpadniesz chociaż bez męża:confused: skoro pracuje co będziesz sama z Marcelem siedziała:tak:.Zastanów się chociaż :baffled:.Dioris mój ja się budzi rano to jest ok.ale jak śpi w dzień i się obudzi to prawie zawsze z wielkim rykiem także wiem o czym mówisz :tak: mnie to strasznie dobija:crazy:.

Do góry