reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny co ja skończę temat to co parę minut wraca czyli widac że jednak każdy ma się ochotę wypowiedziec.Mi to osobiscie nie przeszkadza,ale sprawa jest świeża i mnie jeszcze boli.Noami tak bardzo mnie to boli.Wiesz są tematy które wogle nie mają dlamnie znaczenia,ale temat mojego dziecka i męża prosze zostawic w spokoju.To są tematy w które osoby trzecie nie powinny ingerowac.Czy jeszcze ktoś ma do mnie pytanie w tej sprawie???Naomi widziałaś mnie 2 razy więc sama oceń czy wyglądam na wyrodną matke :baffled::confused:.

reklama
Oj! Dziewczyny, ale namieszalyscie. Smutna lektura do czytania. Widze juz, ze watek sie rozlecial i towarzystwo sie podzielilo. :-( Wielka szkoda.

Nefretete - odradzam BD8 (mannigham), bo tam niekoniecznie mile towarzystwo mieszka, BD9 jest w porzadku, ale im dalej od parku w gore tym lepiej. Sa tu naprawde piekne, duze, stare i nowe domy, w ktorych mieszkaja ludzie sytuowania o roznych kolorach skory. Mnie nie przeszkadza sasiedztwo, sa mili, mozna porozmawiac, zawsze zycza Wesolych Swiat no i przede wszystkim czuje sie tu w miare bezpiecznie.

Sylwia - nie, nie rozmyslilam sie. Jasne. Wybierasz sie w najblizszym czasie do centrum, czy na razie lezakujesz? Moge podjechac do Ciebie w razie czego.

Kasia mogę przyjechac do centrum:tak: ale jeśli masz ochotę mnie odwiedzic to zapraszam:-):tak: Nie mogę tylko w środę bo rodzice mają wolne i pewnie będę koczowac u nich:-p:-D

Ja moge jutro na kulki jechac:tak:ale nie wiem gdzie to jest:no:prosze o adres:tak:

No i przykra sprawa sie stala na forum,fakt:-(A najgorsze jest ze wtracily sie osoby ktorych to niedotyczylo i sie pogmatwalo jeszcze bardziej:-(mam nadzieje ze jak emocje opadna wszystko sie jakos ulozy:tak:

reklama
dzięki kochane za podpowiedzi w sprawie chałupki :-)
dzisiaj jak poszłam w miasto to wróciłam po 5 godzinach:szok: zapłaciłam rachunki, za chatę za dwa tygodnie, kupiłam parę drobiazgów i 850Ł poszło w piz...du:-D
0,5h po moim wejściu do domu przyjechał Dominik... ze względu na brak obiadu postanowiłam zaprosić go na kolację w mieście. podjechaliśmy pod bankomat, żeby wypłacić kasę (akurat przylał deszcz) i co i pokłóciliśmy sie o to kto ma zmoknąć bardziej:wściekła/y: kolacji nie było!!! Dominik zrobił sobie w domu steki, a ja podjełam głodówkę:baffled:

Do góry