reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hEJ
Moj usypia wiec moge pare slow skrobnac
Kasia8118- co do spodni to aukcja jest do jutra chyba do 11. Jezeli ktos podbije mi cene to nie wezme kupie najwyzej na allegro i mama mi odbierze
Kasiaj- z mojej strony przepraszam ze musialas czytac te poranne wypociny- atak wymagal obrony:-(
Doris78- ja bede okolo 11. Moze zaparkuj pod kasi blokiem i dojdziemy bo to chyba z 5-10min jest
Nefretete- wooooooooooow ale zaszalalas:szok: No ale teraz luzik czynsz na przod i jeszcze zaoszczedziliscie na kolacji wiec mozecie isc jutro sie pogodzic romantycznie:tak:

reklama
Ampar3 ja mam takie pytanko czy możemy jutro skoczyc przed spotkaniem w kulkolandzie do szkoły żeby się zorientowac co i jak?Mam nadzieję że pamiętasz o tym o co Ciebie kiedyś prosiłam.

No nie wiem dziewczyny ja też się dostosuję bo moje dziecko to już rzadko śpi w dzień także mi to bez różnicy jak wam pasuje.Kulki są czynne od 9.30 do 15.30:tak:.Dajcie znac co robimy:tak:.Jak coś to możemy wypic kawkę u mnie i nie musimy isc na kulki wybór należy do was;-).Czekam na odpowiedz;-).

reklama
Mi Dawid zasypia miedzy 10 a 11 ,raczej mi nie wytrzyma dluzej:no:ai tak spi do 1 czasami wczesniej roznie to bywa:tak:ale potem ja musze byc z powrotem na 15ta w szkole po Kubusia,wiec sama nie wiem :baffled:jak to inaczej wymyslic:confused:

Kurcze komputer mi znowu nawala:wściekła/y:w strony wchodze po 15 minut:wściekła/y:

Do góry