reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
a jeśli chodzi o zamartwianie to ja już tak mam:-( Wszystkim zawsze baaaaardzo się przejmuję:-( Nie potrafię się otrzepac i pojsc dalej:-(
Jak to mówią :"kto ma miękkie serce musi miec twardą dupę":-(

hej dziewczyny
ja jak zwykle na szarym koncu:-D:-D:-D Uciekl mi pociag i dopiero 10min temu przyjechalam:tak::tak: Klece na predce jakies wypociny na obiad:-D:-D
Dzieki za mile przed i popoludnie;-)

Sylwia.m- jezeli cie to pocieszy to moj tez nie zasnal i marudny ze wrrrrrrrrrrrr. Ale wynagrodzi nam to cudowny wieczor we dwoje. W twoim przypadku we troje:-D
Kasia8118- zawsze mozesz zakupic te ala kalosze w matalanie za 6 funciakow co widzialysmy
Sylwcia1982- WIELKIE GRATULACJE. jak bedziesz miala czas to wklej zdjecie swojego brzdaka
Nefretete- wysle ci dzisiaj wieczorem wszystkie namiary na housing prywatnie musze sie dokopac do papierow;-)

Chyba mi sie makaron zagotowal lece nakladac na talerze

Mój bąbel włąśnie poszedł spac:-D:-D:-D Narazie wieczór spędzam w objęciach laptopa ale jeszcze dwie godzinki i wróci mężo mój:tak::tak:

Monika ja też się cieszę, że chociaż Ty nie opóściłaś nas:-):tak: Bo co do reszty to niestety się zawiodłam:-:)-(

Monika zaskoczona jestem bo mam swoje powody,ale jak je zacznę wymieniac to znawu zrobi się afera, a to już mnie nie bawi a jeśli będziesz kiedyś miała ochotę to Ci to wyjaśnie ,ale prywatnie:tak:.Nie widzę problemu;-).Miło i tyle:-).Po co rozgrzebywac to co było skoro wszystkie chcą żeby było OK.

Tu wklejam wiadomosc ktora wyslalam do brydki bo naprawde mam dosc tej dwulicowosci
ampar3 pisze:
Brydziu uprzejmie prosze o to niech kazdy sobie wyrobi sam opinie na moj temat. A jezeli chodzi o plotki ktore rzekomo rozglaszam to bardzo chcialabym omowic to w towarzystwie zainteresowanych czyli twoim, Magdy i edyty bo za moimi plecami to mozna wiele naopowiadac. A tak poza tym to odebralam twoj telefon chyba za 4 ( co oczywiscie widac w historii rozmow)razem jak dzwonilas bo jak wiesz mam male dziecko a wiedzialam ze ton rozmowy bedzie raczej podniosly i nie chcialam go obudzic. A skoro taka jestes w porzadku do wszystkich jak twierdzisz to twoj byly landlord caly czas wypytuje o twoj adres wiec jutro mu go podam . Pewnie chce ci wyslac kartke na swieta

Pozdrawiam[/quote

I jak dziewczyny juz dzisiaj napisaly NIE BRUDZ TUTAJ

reklama
Po raz kolejny mówię, NIE JA ZACZYNAM i teraz przeginacie, bo ciągniecie, zaczęło się od Edyty a teraz JA ? To jest wasza zabawa, robienie z udzi debili ? Ja tu piszę po raz ostatni i nie zyczę sobie pryawatnych wiadomości od CIEBIE to i więcej tu nie napisze, nie masz szacunku dla innych wiedząc o mojej reakcji, a jak powiedziałam i odpisałam, adres zna, ale się nie pokaże koleś bo po jedym telefonie zrezygnował z wymuszenia, więc mnie nie strasz i daruj sobie w KOŃCU to i Ja zniknę, czego nie rozumiesz ?!

Do góry