reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia.m- nie wiem jak ty ale ja juz zaczelam mily wieczor we dwoje:tak:
kasia8118- no to idz sie baw a nie jeszcze katem oka tu rzucasz :-D:-D:-p
Noami- widze ze jestes:tak: i bardzo dobrze ze jestes:tak: mam nadzieje ze nowe mieszkanko gdzies na mojej trasie bedzie to Artur nie bedzie musial zbaczac z drogi po baletach:-D:-D:-D:-D:-D:-p

reklama
Ampar w prawym dolnym rogu masz "cytuj" "+" i coś tam jeszcze:tak: Jak klikniesz cytuj to przekieruje cię od razu do odpowiedzi z tym cytatem. Tylko musisz pamiętac że nie możesz skasowac kwadratowych nawiasów na początku i na końcu. bo chyba dzisiaj chyba właśnie to zrobiłaś:-)

Sylwia.m- dam:tak:
Jet2holidays™.com

A tu masz na usg
Babyview

Nauczysz mnie za to cytowac jak sie zobaczymy;-)

Tak powinno wyglądac

Sylwia.m- dam:tak:
Jet2holidays™.com

A tu masz na usg
Babyview

Nauczysz mnie za to cytowac jak sie zobaczymy;-)[/quote

A tak jest jak skasujesz właśnie ten nawias na końcu:tak:

Plusik klikasz jak chcesz w jednym poście zacytowac kilka wypowiedzi:-)

Hehe ale zagmatwałam:-p:-p:-p
Zawsze możesz sprawdzic czy ci wyszlo klikając na "podląd odpowiedzi":tak: a dopiero potem "zatwierdz odpowiedz"

Do góry