reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hejka

Ja tez w koncu wolna. Dzis urwanie glowy u mnie bylo. Tesciowa zaniemogla i glos stracila, Maciek ze mnie nie zlazil, jakis ciezki dzien mial, a Kubus tez swoje pare groszy dorzucil. Za to maz stanal na wysokosci zadania i podarowal mi sliczny wisiorek :-):tak: I przy okazji skladam wszystkim tu Kasiom, ktore jeszcze pozostaly, a bylo nas sporo, wszystkiego najlepszego :-D

Monika - czekamy na relacje z jutrzejszego podgladania maluszka :-)

Ampar - uwazaj, zeby maz Cie w tym Egipcie nie sprzedal ;-) kuzynowi mojego meza oferowali ponad setke wielbladow za zone i 2 corki blondynki

Kasia8118 - udaengo pobytu w PL, jasie juz nie mogedoczekac, kiedy my wyjedziemy

Noami - a przez ktore agencje szukasz? my nasze 2 ostatnie znalezlismy przez Ingham z Shipley, pracuje tam fajny gostek Malcolm, powiedzielismy mu co szukamy, a on od razu nam wybral co nas zainteresuje i trafil w 10, takze nie szukalismy dlugo, a tez sa troche tansi od konkurencji, bo nie maja jakiegos wyszukanego biura

Sylwcia - gratulacje dzidziusia i czekamy na zdjecia maluszka

Noami - oni sie raczej tam nie oglaszaja, nie spotkalam w kazdym razie ich ogloszenia, a ostatnio tez szukam czegos nowego :-) najlepiej isc do nich do biura, troche obskurne, nie robi wrazenia, ale sprawdzeni sa

Kasia8118 - dzieki :-)

Sylwia.m - nastepnym razem nie dam plamy;-)
Kasia8118- w co sie bawilas?:-D:-D:-D
kasiaj- no wlasnie pisalam juz sylwii ze ostatnim razem negocjowal i sylwia stwierdzila ze jedzie dobic targu na dobre. Moze nic z tego nie bedzie bo ja nie mam 2 blondynek a za mnie to pewnie jednego, kulawego starca zaproponuja:-D:-D:-D

Ampar3 zabawa taka sobie wygłupialiśmy się na podłodze w dużym pokoju.Niestety na śpiącego nie wygląda:no:.A walizki cały czas nie ruszone:no:.Trudno jutro zacznę od rana akcje pakowania;-).

NO TO JA TEZ ZYCZE WSZYSTKIM KASIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-):-):-)
chcialam jakis fajny wierszyk wstawic ,ale ten moj komputer to juz sie totalnie sypie i mi stron nie otwiera:no:wiec jak kiedys sie dlugo nie bede odzywala to przez komputer:wściekła/y:
KASIA.J-no to mialas przynjamiej fajny koniec dnia:-)A kiedy Ty Kasia jedziesz???Nie wiem moze sie kiedys juz pytalam,ale zapomnialam:sorry2::dry:I co zaczelas czytac juz ksiazke???I jak myslisz o tej metodzie??ma sens wedlu Ciebie??

reklama
Sylwia.m - ale ze za co? za odrosty ten niedociagniety czy jak? Ja liczylam tak na pol garba chociaz- za usmiech :-)
kasia8118- a dzisiaj twoje imieniny a my trzezwe do domu wrocilysmy?:szok:

To ja juz wiem dlaczego inne Kasie nie przyszly dzisiaj na spotkanie. Stawiac nie chcialy- Wszystkiego dobrego;-)

Do góry