reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasiaj my robiliśmy paszport tymczasowy:tak: Po pierwsze dlatego że za 5 lat Marcel może wyglądac ciut inaczej i mogą byc kłopoty na granicy:baffled: Ja trafisz na jakiegoś czuba celnika:baffled: A po drugie, że i tak trzeba będzie pojechac wyrobic paszport dla drugiej dzidzi jak się urodzi więc wtedy będzie można przedłużyc:tak:
Marcel na zdjęciu ma buzię otwartą:-D jak zwykle zresztą:-D:-D ale zaakceptowali:tak:

Świeczki nie zdmuchnął:no: ja musiałam mu pomóc:tak: Ale wyciągnął najpierw długopis więc chyba jakiś poeta mi rośnie:-D:-D:-D

reklama
Sylwia - Kubus ma paszport 10-letni, jak na razie problemow nie robili, a ciekawa jestem czy kiedys zrobia :-) mam nadzieje, ze nie

Hej
Ale tu gwarno;-):-D:-D:-D
Jedno jest pewne. Pogoda niezbyt sprzyja spacerom wozkowym. Jak wyszlam z domu o 10.30 to wrocilam o 14 a stracilam chyba z 1000 kalorii:szok: Ale kupilam szymciowi prezent pod poduszke:tak: Moon sand - ciekawe ile sprzatania bede miala:-D:-D
Sylwia.m- ja tez mam 5cio letni i mam nadzieje ze sie nie przyczepia bo juz sie czepiaja ze mam paszport na panienskie:-p
Doris78- czyli na pewno nie byla to ta wirusowka co mial szymon:happy:
Nefretete- a wy definitywnie autem jedziecie czy zmieniliscie zdanie?
Kasiaj- zapasy czego sie koncza?;-):-p
Maly dzisiaj nie spal wiec zaraz do wanny i lulu

NEFRETETE-Moj Janusz tez mowil ze nie wsiadzie do samolotu,ale nie mial wyjscia bo do Polski chcial jechac,ale strasznie przezyl ,myslalm ze zaraz wysiadzie:-D:-D:-D
AMPAR-fajna sparawa ten piasek,widzialam na reklamie,jak Dawid dorosnie tez Dawidkowi kupie:-)

My dzisiaj pojechalismy na foster sqare i poszlismy do tkmaxa i Kuba znalazl sobie takie 4 autobusy, no i byla awantura bo Dawid tez chcial:-D:-D:-D:-Di dostal taki mniejszy:-D:-Dnastepny autobusowy maniak mi rosnie:-D:-D:-D

Hurrrrrrra maly spi. Pierwszy raz od kilku dni o tej porze:-)
Doris78- musze tylko jutro dokupic taka folie co sie rozklada do malowania bo bede miala duzo roboty po zabawie:tak: Jemu bardzo brakuje piakownicy mam nadzieje ze do wiosny mu godnie zastapi
Nefretete- w jaka czesc polski sie wybieracie? A Dominika musisz przekonac bo wam fajne wczay kolo nosa przejda;-)

A ja jutro zostawiam duzego z malym i z piaskiem rano i jade do bradford na zakupy:tak: A wieczorem robie za pomoc domowa, kuchenna , opiekunke i sprzataczke bo moj robi sobie facetowy wieczor:-p
Kasia8118- jakbys szukala radka wieczorem to sie nie denerwuj bo bedzie u nas;-)

Czesc

My dzis tez na zakupach bylismy. Prezenty na mikolajki kupione, zaraz bede pakowac. A jutro mamy Mikolaja w szkole. Imprezka dla dzieci. Mam nadzieje, ze bedzie fajnie.

ampar - zapasy jedzonka, ale dzis juz uzupelnilam

doris - ja tez bylam na foster, ale po szkole dopiero, Kubusiowi nie udalo sie mnie na nic naciagnac, mialam jedna odpowiedz, ze dzis Mikolaj rozdaje prezenty w nocy :-)

Jadziemy do centrum Polandu. będziemy sie zatrzymywać tylko na kawkę i zmianę pampersa;-) a Dominika nie przekonam bo on ma przykre doświadczenia związane z lataniem:wściekła/y: jakiś silnik sie zapalił jak kiedyś dawno dawno temu leciał i od tamtej pory uznaje tylko drogę lądową.

reklama
Hej dziewczynki.Widze że u was wszystko gra.U nas tez wszystko wporzadku pogoda całkiem przyjemna chyba lepsza niż u was z tego co słyszałam od Radka to u was śnieg i zimno a tu calkiem przyjemnie.Ok.szykuje się na spacerek z malym.Pozdrawiam

Do góry