reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czyz ten mikolajek nie jest przesliczny

Załączniki

• Dziecko_w_czapce_sw._Mikolaja._Boze_Narodzenie._2562.jpg
    Dziecko_w_czapce_sw._Mikolaja._Boze_Narodzenie._2562.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 32
Hej
kasia8118- jak tam wszelkie dolegliwosci juz sobie poszly?
Doris78- maly zachwycony piaskiem- ja mniej:-D:-D Sprzatania ze hoho ale staram sie rozpracowac jakas metode zeby bylo go jak najmniej:tak:
Myszavik- ja myslalam ze wy juz na nowym :baffled: Damy wam znac w piatek czy bedziemy. Na pewno zdazysz wszystko przygotowac;-):-p

A ja mialam wczoraj przykre zdazenie. Bylam w lidlu i stara 60letnia angielka chciala przejsc obok mnie z koszykiem pchajac sie i cmokajac przy tym. Wiec ja na to ze juz sie przesuwam tylko malemu cos tam poprawie. Ona mnie wyzwala od zdzir a potem ze jest u siebie w kraju a ja jestem smieciem i jeszcze troche. Mam spisany nr samochodu i chcialam zadzwonic na policje. Podejrzewam ze swiadkowie sie znajda. Co myslicie zglosic to, jest sens a jak tak to gdzie oprocz policji najlepiej?

Hej hej :-)jakos tutaj pusto:-(nikomu nie chce sie pisac:happy::happy:
Ale na dworzu zimno brrrr...dzisiaj znowu zmarzlismy strasznie:crazy:
KASIA8118-no to terza Radek musi Cie puscic z nami po powrocie:tak:za wczoraj:-D:-D:-D
AMPAR-A CO ONI JEJE zrobia??/mi sie wydaje ze to nic nie da:no:wlasnie i z tego wzgledu najbardziej bym chciala stad uciekac do Polski,bo my tu zawsze jestesmy jako obcy:-(a ludzie sa rozni:tak:

Ach, nudy takie, że nawet pisac się nie chce:baffled::baffled::baffled:

Doris ja się z Tobą nie zgodzę:no::-p uważam, że pogoda była dzisiaj cudna:tak: Łaziliśmy z Marcelem 2 godziny:tak: On się wyspał a ja się strasznie zmachałam:szok:

Ampar wątpię żeby policja jakoś na to zareagowała:baffled: Co najwyżej to pojadą i zwróca jej uwagę, ale nic więcej:no: Ale zrób jak uważasz:-)

Teraz sie pochwalę...... Marcel chodzi:tak::tak::tak: narazie jeszcze jak pijany zając ale chodzi:-)

Hej dziewczynki widzę ze u was straszna cisza.U nas po maltku wszystko ok.w sklepach szaleństwa świąteczne i mi się też trochę udziela ten nastruj świąteczny.Ampar3 tak wszystkie dolegliwości mam już za sobą.mam nadzieję.Doris 78 ja już mówilam że po nowym roku chętnie wyskocze z wami na piwko.Sylwia.m gratulacjie dla Marcela zuch facet.Dzisiaj zrobiłam sobie odpoczynek i z nikim się nie spotkałam i ogólnie leniuchowałam,ale od jutra zaczynam bardziej towarzyskie życie.

brawo dla Marcela :tak::-)
a jak Ty się czujesz Sylwia?
Ampar dałabym sobie luz z tą baba ,ona nawet nie będzie Ciebie pamietała ,widocznie taki jej charakter :tak:
a ja chora na maksa ,oby do srody polece i w czwartek idę do mojego lekaża moze mi cos przepisze :-:)-(

Monika poza tym ze tez od tygodnia jestem chora to czuje sie ok:-) Odliczam dni do 17 bo wtedy mam kolejne usg:tak: A potem to juz bedzie 12 tydzień i bedę mogła słuchac serducha dzidzi juz codziennie:tak: bo mam to urządzenie do podsłuchiwania ale działa dopiero od 12tc:sorry2:
Ach, Ty kolejna co do Polski się wybiera:dry::dry: nam pozostaje tylko zazdroscic:-(

no jadę i cieszę się że idę do lekarza zaraz w czwartek bo podobnie ja Ty jestem chora ,i czuję się jak by ze mnie powietrze wypuszczono

reklama
Dziewczyny wiecie moze jak nazywa sie ten ogromny sklep z zabawkami kolo Ikei. Chcialabym wejsc na ich strone a za chiny nie pamietam jego nazwy.
Sylwia gratulacje dla Marcelka. Moj juz staje,ale niema odwagi zrobic kroka:-D

Do góry