reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki
Alexowi naszczęśćie już lepiej... zachowuje sie jak gdyby nigdy nic. nie mam pojęcia co mu było:no:
ja też sie ciesze, że będę miała bliżej na ewentualne spotkanka:-)
słoneczko dziś świeci więc szykujemy sie powoli na spacerek:tak:

reklama
No pogoda ladna ladna tez jak Dawid wstanie i ruszamy na spacer:tak::tak::tak:
AMPAR-nie wiem jak tam Sylwia,bo sie cos ostatnio tutaj nie odzywa:szok:ale chyba wpadniemy:tak::tak:
nefretete-no to dobrze ze Alexowi przeszlo:tak:

no hej mamuski :)

nefretete a moze to przez tv wiesz czasem moja Viki tam ma ze jak leci cos w tv to ona ucieka i sie boi a co najsmieszniejsze to jak leci reklama czekolady tej orzechowej i nie wiem czemu nawet ci opowiem ze jak oglada jaka bajke to ja musze uwazac co w niej leci bo ona przezywa jakies sytuacjie w bajcie i ma koszmary w nocy serio a puszczam jej tylko mini mini bo inne programy to nie dla niej . wiec moze to przz to dostal takiej chisterii a powiem wam ze jak kiedys leciala bajka o duzym misiu to tez sie bo bala .

myszavik nio raczej watpie, że sie przetraszył tv... puściłam mu program edukacyjny dla maluchów o kolorach. oglądał to już nie pierwszy raz i nigdy takich reakcji nie miał:baffled: chyba, że sie zdenerwował, że matka go znowu katuje durnymi programami zamiast jakiegoś playboya puścić:-D:-D

Ampar - a o ktorej by bylo to spotkanko?

Sylwia - fajnego masz instruktora ;-) chyba trzeba zmienic, bo tak to sie nigdy nie nauczysz, a zdalas juz teoretyczny?

nefretete - a mlody zaczyna pokazywac Ci charakterek :tak:

hej
Ja dzisiaj mialam laski z play groupy i 5 dzieciakow:szok: Myslalam ze balaganu nie ogarne do niedzieli ale nie bylo tak zle:-D:-D Nastepnym razem wiem juz co mam pochowac;-) A w piatek mam wypad na piwo:-p ............nocny:-p
Kasiaj- mysle ze tak jak zwykle. Ja zapraszam od rana:-) 10.30- 11.00
Sylwia.m- no to najpierw wpadnij sie odstresowac do mnie przed jazda:-D:-D;-)
Nefretete- prawde mowiac ja tez myslalam ze to od telewizji bo moj tez miewa schizy no ale jak mowisz ze to jego staly blok to juz sama nie wiem:confused::dry:

Szymon kaszle- tak mokro i ma podwyzszona temperature do 37. Ja wiem ze to niewiele ale boje sie zeby sie nie rozwinelo bo w przyszlym tygodniu wyjazd i tak siedze i sie zastanawiam czy go brac jutro do przedszkola czy moze lepiej przetrzymac z 2 dni w domu???????????????????????????

Hej kochane.Ale się obijacie.Co jest z wami.Ja nie zawsze mogę pisac,ale się staram.Teraz mam chwilke dla siebie bo Krystianek jest z dziadkiem na spacerku jak wróci ruszmy razem do znajomej na kawke.Dni strasznie szybko tu lecą,ale to dobrze bo jeszcze tylko kilka i Radek będzie z nami.Jak pogoda u was?u nas był dzisiaj przymrozek,a tak ogólnie to jest ciepło nie ma co nażekac.

Narazie dziewczynki ,odezwę się zapewne jutro bo dziś jak wieczorem dolecę to pewnie padnę :tak:;-):biggrin2:

i laski bez szaleństw w sklepach:tak: bo jeszcze sylwek przed Wami:-D

reklama
Hej kochane;-)
Chciala sie tylko przywitac i powiedziec ze jeszcze nie urodzilam:-(choc juz bardzo bym chciala:tak:bo strasznie dokuczja mi hemoroidy.
A tak pozatym to u nas wszystko ok:-) tylko troche duzo rzeczy mam do zrobienia a malo sily wiec sie rzadziej odzywam.

Do góry