reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

sto lat dla Maciuśia i moc uścisków

my już po obiadku... Alex zjadł dzisiaj kalafiorka na obiadek i teraz grzecznie śpi:-)

moj kochany wykupił mi wczoraj ubezpieczenie na autko:tak::-) więc dzisiaj po pracy jak wróci i troche sie luźniej zrobi na drogach to wyjeżdżam na miasto, żeby zobaczyć jak mi sie tu jeździć będzie. W Polsce nie wyobrażałam sobie życia bez autka i bez jeżdżenia. Jeździłam codziennie, a tutaj tylko dwa razy sie przejechałam :baffled:
nawet mi zaproponował, że jak będe chciała to będe mogła go do pracy zawieść i sobie pojade do koleżanek do Bradford:-D tylko komu ja sie zwale na głowe o 8 rano?:-D faceci to czasem nie myślą:baffled:

reklama
Sylwia.m- i to jest bardzo dobry pomysl:tak:
nefretete- ciezarnej podobno sie nie odmawia a ja przynajmniej wczesniej wstane i podejdziemy do lekarza bo dzisiaj zaspalam:zawstydzona/y:
Dobrze ze mialam jakies warzywa to chociaz jarzynowa malemu sklece bo ostatnio to ciezko mu dogodzic:wściekła/y:

hahahaha kochane jesteście ale to jest 8 godzin kiedy moj jest w pracy:szok: a poza tym jutro mam kurs:baffled: może w przyszłym tygodniu jak coś będziecie organizowały i troche jeszcze poćwicze jazde po angielskich drogach przez weekend, to do Ciebie Sylwuś zawitam:-)

Czesc dziewczynki,

Bardzo dziekujemy za zyczenia i pamiec :-)

Poimprezowalismy wczoraj troche. Padlam razem z dziecmi w lozeczku. Przynajmniej sie wyspalam, a maluchy dalej spia. Mile zaskoczona jestem, bo normalnie pobudka przed 7.

Hej
Dzieki za spotkanie- juz wszystko posprzatane:-D:-D:-D;-) a maly spi:-p
Sylwia.m- o tym woolworthsie to pisali na onecie a nie na wp . Juz rozumiem czemu sie nabijalas;-):-D
Kasiaj- jat tam Kuba na przedstawieniu. Po tej czekoladzie to mial pewnie tyle energii ze zaspiewal bez zajakniecia:tak:
Doris78- pozycz jedna plyte sylwii niech ma;-)
Nefretete- no to cwicz te jazdy i czekam po swietach:tak:

Ale buro i ponuro:no:

hej dziewczynki.
wczoraj wsiadłm za kierownice i nawet nie było tak źle... najgorsze dla mnie są ronda:wściekła/y: nigdy nie lubiłam rond, a tutaj to już wogóle są porąbane ech... jeszcze jakaś baba wczoraj mnie zepchneła prawie na wysepke na rondzie:wściekła/y: jechałam swoim pasem tak jak powinnam , a ta idiotka ze swojej terenówki sie nawet nie rozejrzała i zaczeła zmieniać pas:szok: dobrze, że mam refleks to zdążyłam odbić... debili na drogach nie brakuje i ich sie najbardziej boje. A tak poza tym to jazda dla mnie jest czystą przyjemnością... uwielbiam jeździć... wczoraj aż do sheffield dojechałam:-D może dzisiaj albo jutro dojade do Bradford na nocne wojaże:-D:-):-D

Hej Hej:-):-)

Ja jak wróciłam, dałam małemu obiad, położyłam go spac i sama też się zdrzemnęłam:tak: Niestety dziecko się już wyspało i tzreba było wstac:-(
Na obiad będą pierogi:-D:-D bo kurczak dalej w zamrażarce:baffled::baffled:
Dorota dała już mi płytę:tak::-D
Dzięki za spotkanie:-)

reklama
Do góry