reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

Czesc wszystkim,

Kurcze, cos mnie wczoraj polamalo i strasznie mnie bola krzyze. Ani lezec, ani siedziec, jak chodze tez boli :-( A do tego ciagle jestem niewyspana. To sobie ponarzekalam w ten piekny dzien. :-D

mojadzidzia, Sylwia, Monika - czekamy na relacje z badan :tak:

Doris - ale mieliscie sniegu :szok: do przyszlej zimy chyba nie bedziecie tesknic :confused:

Kasia8118 - ja tym razem odpadam ze spotkanka, nie chce mamy znow zostawiac samej

Ulcia - no rozni sie tu znajomi trafiaja, szkoda ze mieliscie takie przykre przejscia, nas tez dwa razy okradli, ale to byli "miejscowi", ja chodze na spotkanka, w zasadzie to wpadam na chwilke, a sama nie mam mozliwosci zorganizowac, bo musze odwozic synka na popoludniowa sesje do szkoly

BozenaM - jak tam w pracy? dalej Ci przedluzaja? no i jak tam nos i kolczyk?

Marta - tu w uk nie ma problemu z dziecmi na lotnisku, wszedzie przebieraki, podgrzewacze do mleczka, pokoje do karmienia, gorzej w PL, w samolocie tez sa przebieraki, przyjemnego lotu i pobytu w Pl zycze

reklama
hej dziewczyny
Olalam pakowanie, dostalam lenia i siedzie przed telewizorem.
Mojadzidzia i Monika
, zycze zeby czas Wam szybko zlecial do USG. Pamjietam jak ja czekalam na 2 scan to szef kazal mi isc do domu wczesniej bo i tak ze mnie pozytku zadnego nie mil(platalam sie i gadalam):-D:-D:-D
MarzenaM - jak cos to ja bardzo chetnie sie dolacze. Teraz tez jestem na diecie i cwicze. Zawsze to razniej :tak::tak:

kasia.j - dzieki za odpowiedz jakos tak latam, a uwagi na to kompletnie nie zwrocilam.
Podgrzewacze do mleczka to mnie teraz zaszkoczylas:szok: fajnie bo ja juz sie zastanawialm nad termosen:-D:-D:-D

Jeżeli chodzi o mnie to też często latam sama z małym do Polski i różnie to bywa na lotniskach i w samolocie.Miałam już kiedyś taki przypadek że odmówiono mi podgrzania mleka bo niby nie było jak go podgrzac a raz jak mi podgrzano to dostałam wrzątek :baffled::confused:.Kiedyś bylo tak że kobiety z małymi dziecmi wpuszczano w pierwszej kolejności do samolotu zaraz po tych co wykupili pierwszeństwo ale już się tego chyba nie przeszczega przynajmniej w Ryanair:crazy:.

kasia8118 zacznij latac z wizzair tam nadal kobiety z dziecmi traktowane sa poza kolejnoscia i zapewne to nie od linii lotniczych zalezy tylko od ludzi i ich mentalnosci czesto slyszy sie zlosliwe komentarze na ten temat i mimo ze polska sie globalizuje to spoleczenstwo powraca do zasciankowosci :-D:-D:-D

kasia.j Bożena chyba nadal pracuje bo coś się nie odzywa:tak:

Marta84 to informuj od czasu do czasu o efektach:tak:;-)Tobie to pewnie łatwiej idzie zrzucanie kg:tak: w moim wieku już znacznie trudniej;-)

Czy któraś z was była już na dworze? boże jaka wiosna,cieplutko. Mam nadzieję że już tak zostanie.:dry::dry::dry::dry::dry:
MarzenaM a w jakim wieku jeśli można wiedzieć, ja ma 32 ale to już też chyba nie wiek na odchudzanie, staram się jeść mniej niż zwykle, ale waga stoi w miejscu. Za to jak tylko pojem więcej to zaraz do przodu. Jak to jest?
Kasia8118 ja się tym razem wypisuję ze spotkania:no::no::no:, ale już następnym razem dopiszę;-);-);-).
Ciężarne dajcie koniecznie znać jak po usg.
KasiaJ jak już pisałaś wcześniej, wrócił Twój mąż. Najpierw się nie wyspałaś, a teraz Cie plecy bolą. To ile się nie widzieliście:szok::szok::szok::szok::szok:?
Ulcia strasznie Ci współczuje, że tak trafiłaś. I to jeszcze znajomi. Złodzieje nie mają żadnego honoru. Teraz pewnie wszystkim patrzysz na ręce.
Aniteczka to trochę drogi masz, ale pomyśl, że to dla zdrowia;-);-);-);-).

Hej:-)
My dzisiaj u rodziców więc tak szybciutko sprawdziłam tylko czy jutrzejsze spotkanie aktualne jest. Ja oczywiście melduję, że też będę:tak: i cieszę się że poznam nowe koleżanki Ulcię i Mojądzidzię:-)

Ja już po scanie. Oliwia pozostał Oliwią (sama widziałam kreseczkę) więc już chyba mogę się cieszyc na całego:-D

To do później, paaaaaa:-)

reklama
Ach zapomniałam dodać. Piękna zima i zdjęcia. Jednym słowem mówiąc (albo 4) pogoda na ferie dopisała. Mój tata mówił, że mają w Polsce dużo śniegu, ale aż tyle:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry