reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Bradford

doris78 ja predzej moglabym zapomniec imiona mamusiek niz dzieci-ja je uwielbiam stadami :-D:tak::-D a tak na powaznie to nie da sie nie zapamietac tak sympatycznych twarzyczek
gratulacje z powodu kubusia,ja niestety czasami z mama chodze na wywiadowki do mojego brata ale nie moge powiedziec ze duma mnie rozpiera po spotkaniu z nauczycielem... :baffled: dobrze ze to nie moje dziecko :-D

reklama
Doris - to gratuluje Ci tak zdolnego syneczka :tak: u mnie jakos w drugiej polowie marca bedzie takie spotkanko, az sie nie moge juz doczekac; a o naklejkach dowiedzialam sie od pani, bo podeszlam zapytac dlaczego Kubus ich nie dostaje, a wszystkie inne dzieci maja poobklejane bluzy, taka troskliwa mamusia jestem, bo on nie chcial powiedziec; a pani powiedziala, ze jak dawali mu pierwszy raz to prawie histerii dostal jak mu chciala przykleic do bluzy, i teraz zawsze mowia, jak Kuba cos zrobic, za co je przyznaja, to odrazu jest "Jacob, na stickers for you" :-) takie mam synka indywidualiste

Hej
Ale wam fajnie ze sie spotkalyscie:-) Ja juz od piatku tez bede aktywna forumowiczka:tak:
Doris78- no wyobrazam sobie jak sie po drodze puszylas jak paw:-D:-D:-D Gratulacje:tak:
Kasiaj- a pozycz, pozycz. Po 14 latach moze sie przyda:-D:-D:-D:-p
Kasia8118- oczywiscie ze bede sie prosila o nastepne spotkanie, nawet poblagam jak trzeba bedzie;-):-p Co za paczke znowu zamawialas?:laugh2:
MarzenaM- czasami malutkim druczkiem jest zapisane jezeli nie zyczysz sobie przetwarzania, uzywania, korzystania itp z twoich danych osobowych zaznacz w kwadraciku i wystarczy czasem to przeoczyc. Ja tak np dostaje jakies cholerne maile :wściekła/y:
SylwiaM- ktora to ogien a ktora woda?:-)

Dzisiaj moj ostatni wieczor z siostra:-( Jutro ostatni aktywny dzien razem i wieczorem juz wraca:-( Dobrze ze jade 17marca:-)

Moja dzidzia-dlatego napislam ze mam nadzieje ze mu tak zostawie zawsze,wiec chwale sie dopki moge,bo moze potem juz tak nie bedzie:-D:-D:-Dno i bylo widac dzisiajz ze uwielbiasz dzieci:tak:
A ile lat ma twoj brat???
KASIA,J-oj to faktycznie twoj Kuba to indywidualista:-D:-D:-D
AMPAR-to sobie pewnie z siostra cos tam chlupiecie w ostatni wieczor?/:-):-):-)

Witam laski!

Odnosnie rpacy to Ulcia ja tez pracowlam w Mc Bride a moj maz tam pracuje juz prawie 2 lata:):szok::-), ja sama odeszlam po miesicu:).
A co do terazniejszej to rozmaiamy z dziecwczynami polszeptm po PL na przerwie w trakcie rpacy nie jezeli na rpzerwie ktos nam zworic uwage to poprostu gdzies to zgłosimy bo tak byc nie moze.Najwyzej nas zwolnia ewentualnie mnie bo tylko ja jestem z Agncji bo angielka jedna porzucial prace wczoraj:):-):-)........

A odnosne mojego kolczyka to podejrzewam ze jest jakies zakazenie normalni jestem opuchnieta nawet pod okiem:/:-(i wyjelam kolczyka daje sobiespokoj bo nomalnie goraczka i ból głowy niesamiwty:no::wściekła/y:mialam przynajmniej 4 dni:) zdkecie na pamiatke zorbione. A kolczyk niby mail byc z tytanu po to zeby sie goiło dobzre ale jezeli do d....przebity to teraz mam, a moze z innego powodu ale wąłsnie tak jak Wy piszecie nikt tak jka ja nie mail ze znajomych co pytałam:/:-(

Pozdrawiam i odezwe sie wiecej w weekend.Niedawno wrocilam z college prosto po rpacy.BIedny tylko mój MArcelinski zapomni kto jego mama babcia czy ja:):-D

Kasiaj- u mnie na play grupie srodowej daja naklejki z imionami to szymon nie dosc ze sciaga swoja to jeszcze i moja a u dentysty nawet nie bylo mowy o naklejeniu:szok::-D:-D:-D
Doris78- no ba:-D:-D:-D Winko w lodowce:tak:
BozenaM- nie martw sie , nie zapomni mamusi ;-).

No to i ja się witam z wieczorka:tak:.Ampar3 na buciki czekałam:tak:.UlciaC.jak tam droga powrotna ile dokładnie szłaś?BożenaM no faktycznie to nie jest normalne żeby tak spuchnąc:no:.Kasia.j no faktycznie nagadałyśmy się dzisiaj i to ostro:tak:.

Ja jeszcze wsrod zywych, ale juz nie dlugo. Wlasnie wrocilismy sobie z mezusiem z pubu na przeciwko. Bylo milutko. Muzyczka na zywo, dzis jazzowo. No i sie tak do siebie przytulalismy jak za dawnych lat, pogadalismy jak ludzie. Och! Brakuje tego na co dzien.

Ampar - ksiazke moge pozyczyc ;) tylko sie przypomnij, to pocieszajace ze nie tylko moj synek nie toleruje tych naklejek

BozenaM - moze lepszy bylby zwykly kolczyk ze zlota lub srebra

Ostatnia edycja:
hejka kobitki:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
aleeee mamy wiatrzysko dzisiaj:baffled: dobrze,że włosy zwiazałam rano jak do szkoły szłam z małą,bo by mnie chyba trafiło:szok:
bożena- no i dobrze zrobiłaś z tym kolczykiem...wogóle jakbyś miała chwilkę to powinnaś się przejść tam gdzie robiłaś i pokazać im efekty..taaaaaaa tytan..yhyyy:sorry2:
dziewczyny gdzie jesteście wszystkie???;-)
wczoraj to aż huczało o tej porze:baffled::baffled::baffled:;-);-);-)

reklama
doris78 moj brat ma juz 15lat i od 2lat chodzi tu do szkoly ale wcale mu sie nie podoba a ma szkole jedna z lepszych Bradford Academy,bardzo lubi zajecia praktyczne i informatyke no i jest dobry z matmy-to wszystko :confused:
bozenaM no to mialas przejscia z tym kolczykiem,ja dlugo nie wiedzialam skad moje goraczki i wezly chlonne powiekszone do wielkosci jajka :baffled:
kasia j to super ze potraficie razem tak milo spedzac czas,ja z S nie mam zbyt dlugiego stazu i jeszcze sie soba nie nacieszylismy :-D ale poprzednio bylam 7lat w zwiazku i do dzis sie zastanawiam co mnie z moim bylym laczylo???? :nerd:

Do góry