Doris - Kosciół po 12, pozniej obiadek zrorbiony przez mame;-)poki jeszcz eu Nas jest i po obiadku basen:/;-)chyba ze naprawde bedzie bardzo zimno to nie pojdziemy.A co do basenu to nie wiem nazwy ale chyab ten sam jest na BD5 taka hala móia "zółw"
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
http://www.funsterschildrensplay.com/welcome.html __________________
kasia8118
Bożena M a jak tam twój nos i reszta twarzy?
Moi dzis byli na basenie, tam w Richard Dunn i B byl niezadowolony. Podobno straszny syf w szatni. Recznik mu spadl na podloge (bialy) i jest tak brudny, ze nie wiem czy go dopiore.
A na kulki do Shipley ja czesto chodze i jest calkiem spoko. Ale powiedzialabym, ze to rozrywka raczej dla dzieci powyzej 3 roku. Maluchy tez cos oczywiscie znajda dla siebie, ale starszaki maja duzo wiecej atrakcji. W weekendy jedynym mankamentem jest to, ze jest mnostwo ludzi. Ale jak sie tam wybieracie to moze i my wpadniemy.
A na kulki do Shipley ja czesto chodze i jest calkiem spoko. Ale powiedzialabym, ze to rozrywka raczej dla dzieci powyzej 3 roku. Maluchy tez cos oczywiscie znajda dla siebie, ale starszaki maja duzo wiecej atrakcji. W weekendy jedynym mankamentem jest to, ze jest mnostwo ludzi. Ale jak sie tam wybieracie to moze i my wpadniemy.
ampar3
hej
A tu widze ruch jak w rzymie dzisiaj pomimo soboty
My dzisiaj w bradford na zakupach bylismy a potem pedem do domu bo maly byl padniety;-)
Kasia8118-gratulacje pierogow- jakie robilas? Bo jak krystian zjadl to musialy byc wysmienite
mojadzidzia- na nastepne spotkanie cos ci podrzuce;-) Mi wlasnie siostra nowe zbiory przywiozla
Kasiaj- mi tez sie wydaje ze jak tylko chwile mu pozwole pospac dluzej to potem mam nie dosc ze wieczor z glowy to i pol nocy. A co do wysmarowania kibelka przez kubusia kiedys wlasnie doszlam w mojej ksiazce do tzw fascynacji kalem
MarzenaM- no to prawie w rezydencji bedziesz mieszkac. osobne lazienki fiiiiiiu fiiiiiiu;-) Super ze wszystko nowiutkie i czysciutkie
Ulciac- fajnie ze bedziesz na obiedzie
Niezla gromadka bedzie na obiedzie:-)
Nefretete- cio tam u was?????????????
A tu widze ruch jak w rzymie dzisiaj pomimo soboty
My dzisiaj w bradford na zakupach bylismy a potem pedem do domu bo maly byl padniety;-)
Kasia8118-gratulacje pierogow- jakie robilas? Bo jak krystian zjadl to musialy byc wysmienite
mojadzidzia- na nastepne spotkanie cos ci podrzuce;-) Mi wlasnie siostra nowe zbiory przywiozla
Kasiaj- mi tez sie wydaje ze jak tylko chwile mu pozwole pospac dluzej to potem mam nie dosc ze wieczor z glowy to i pol nocy. A co do wysmarowania kibelka przez kubusia kiedys wlasnie doszlam w mojej ksiazce do tzw fascynacji kalem
MarzenaM- no to prawie w rezydencji bedziesz mieszkac. osobne lazienki fiiiiiiu fiiiiiiu;-) Super ze wszystko nowiutkie i czysciutkie
Ulciac- fajnie ze bedziesz na obiedzie
Niezla gromadka bedzie na obiedzie:-)
Nefretete- cio tam u was?????????????
kasia8118
Kasia.j tak właśnie mi się coś kojarzyło że rozmawiałam kiedyś z tobą na temat tego kulkolandu.No nie wiem muszę sprawdzic osobiście jak tam jest znajomi Ci którzy mają tam z nami jutro jechac mają dziewczynkę trzy miesiące starszą od Krystiana i chwalą sobie ten kulkoland to i może dlamnie będzie się OK.a raczej dla małego;-).No chyba nie mamy na myśli jakiegoś innegoznajomi tłumaczyli na że to jest w Saltaire lub jakoś tam blisko już teraz nie pamiętam.No ale spoko trafimy bo jedziemy tam razem a oni znają droge.Fajnie że wy też wpadniecie.Ok uciekam cwiczyc:-).
kasia8118
A już prawie odchodziłam od kompa.Ampar3 pierogi były z kapustą i grzybami.
Kasia8118 - co do kolczyka to juz od wtorku nie mam:-(opuchlizna z twarzy zeszła ale mam w nosie jeszcze taka twarda opuchlizne i najgorzej za mam niezyt nosa i sprawia mi problem bolesny.Tak wiec dałm sobie spokój ale zazdrsc mnie zrzera jak u kogos widze i łądnie wyglada moze mi rpzejdzie
KasiaJ- pierwsze słysze zeby tam tak było, czasmai co mi tylko nie pasuje to ze woda cieplusienka a w szatni zimno jak......:-(ale ogolnie jestem zadwoolona chyba z ejutro zmienie zdanie
KasiaJ- pierwsze słysze zeby tam tak było, czasmai co mi tylko nie pasuje to ze woda cieplusienka a w szatni zimno jak......:-(ale ogolnie jestem zadwoolona chyba z ejutro zmienie zdanie
reklama
Podziel się: