reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc,

Juz sie nie moge doczekac na wlasny internet, bedzie juz we wtorek :tak: I mam nadzieje, ze wszystko bedzie normalnie funkcjonowac. Dzis to tragedia byla,myslalam ze sie wykoncze przed monitorem, a tu tyle rzeczy mialam sprawdzic :wściekła/y: A najbardziej jestem zla o to lozko, facet napisal, ze dzis bedzie i d..., nie ma :-:)angry:

A u mnie w malopolsce i u B na slasku jest taki zwyczaj, ze mama chrzestna kupuje szatke, a tato chrzestny swieczke.

Bylam dzis zaszczepic Kube, byl dzielny, zakrzyczal tylko au-au i po wszystkim. Pielegniarka probowala mu wcisnac naklejke, ale jej nie chcial. Za to od razu do mnie uderzyl co z ta nagroda, bo przeciez byl dzielny.... Taki maly, a juz interesowny.... :baffled: Ciekawe co bedzie dalej. Kosztowalo mnie to bluze z HotWheelsami :dry:

Marta - ta szatka przesliczna :)

MARTA84-szatka bradzo ladna:tak::tak:a ile taka szatka kosztuje??No i ja tez moge wpasc na spotkanko:-)
KASIA J-oj dzielne sa tez nasze chlopaki:tak:JA jak latem w Polsce bylam z Kuba na pobraniu krwi,to sie balam bardziej od Niego:-D:-D:-Da On dzielny byl strasznie nawet slowem sie nie odezwal:-D:-D
ANITECZKA-spimy godzine krocej,ale tez bym na smierc zapomniala ,tata mnie dzisiaj uswiadomil:-D:-D

bozwna.m nie ma problemu z tymi wagarami :-D:-D:-D bedzie mi weselej;-)
kasia8118 u mnie na lubelszczyznie tez jest ten zwyczaj ze matka chrzestna kupuje ubranko do chrztu a ojciec swiece
aniteczaka1981 z tego co ja sie orientuje to czas sie przestawia z soboty na niedziele no i niestety spimy godzine krocej :baffled: czyli np z 2 na 3 :tak:

Ostatnia edycja:
TO ja juz nie weim kiedy zmieniamy w sobote czy w niedzile czy z soboty na niedzile spimy krócej?!........
Szatka śliczna.Ja tez sie zastanaiwma dlaczego tam jest DAmina?!:-D:-D

A u mnie w regionioe tez jest zwyczaj, że chrzestana kupuje szatke, a chrzesny nie pamietam czy swiece;-), ale chyab tak:D:-D:-D

mojadzidzi super, tylko prze ulice i jestes:-D
bozena m ja chyba dobrze trafiłam na NK.? ;-)tylko nie ma zdjec:no:
Czytam ze znow szykujecie jakies spotkanko,ja bardzo chetnie,oczywiscie jak tylko moje dzieciaczki beda zdrowe,bo cos niewyraznie wygladaja:wściekła/y:ale to jeszcze kilka dni:tak:ja czuje sie juz całkiem dobrze,ale karbut,musze sobie odpusci,bo bede jeszcze na antybiotyku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mysle ze moj maz tam zawita,najbardziej zalezy nam na rowerku dla Huberta.

reklama
Do góry