Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) a przy okazji posluchalam sobie go jak mowi po angielsku, bo rozmawial z pielegniarka i szok normalnie
ja za nim przeanalizowalam pytanie, on juz dawno odpowiedzial
Dorota, a ta sprawa z kombinezonem pozostala nie wyjasniona? Nie pojawil sie u Ciebie, a kaski pewnie tez nie oddal?

wkoncu

ale wkoncu sie znalazl u niej spowrotem na poczcie
i pisala czy chce zeby jeszcze raz wyslala,ale to juz bylo jak ja wrocilam z Zakopanego

. Zmartwiłaś mnie tym car bootem obok mnie, że może nie wypalić. Ja już w kółko o tym gadam, aż się mój Łukasz ze mnie śmieje.

A co postanowiłaś z angielskim?

bo męża do pracy nie wyśle

. Po mnie kiedyś dzwonili bo oczywiście nie w tą stronę zegarek przestawiłam. No ale ta stronka super, mam nadzieje że dzięki niej już nigdy przenigdy nie będę miała problemów ze zmianą czasu.

Przeczuwałam to, bo w końcu z jednej krwi jesteśmy i zadzwoniłam dzień przed. Strasznie był zdziwiony. Ja miałam chrzest niedawno bo w listopadzie, miała 20 miesięcy. Jedna pani mnie skomentowała. Patrzcie sama na swój chrzest przyszła 

Wiecie jak to ludzie.

Tylko chodzi i beczy, nie wiadomo o co
Teraz poszedł spac więc mam chwilę ciszy
Nie wiem jak to możliwe że u Doroty nie wieje bo u mnie daje nieźle
Znowu cały dzień w domu trzeba będzie siedziec:-(
ciesze sie ze jednak myslisz o fitnesie,ja tez na poczatku miałam problemy , zeby wszystko dograc
przeciesz rodzinka w szoku
bo mama wychodzi
ale wszystkim to , na dobre wyszło