reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc dziwczyny to moze ja sie przywitam wlasnie skonczylam czytac co napisalyscie bylo tego troszke :-)to ubranko na chrzest jest swietne tylko ja kupilam sama szate i wyszyla m wszytko sama wkoncu krawcowa jestem;-);-)siec kupil chrzesny ja sztke kupilam bardzo wczesnie wiec chcrzesna miala z glowy:-)

reklama
Witam Dziewczyny

kasia8118 wózek superancki:-):-):-):-) ile zapłaciłaś i gdzie kupiłaś
U nas jest tak samo chrzestna kupuje szatkę a chrzestny świece:-):-):-) Roksana ty się nie przejmuj moja Julia miała chrzest jak miała16 miesięcy:-):-):-) I wyglądała superancko. Na razie zmykam bo mnie mąż od kompa odgania:szok:

4muchy wózek kupiłam z ebay i nawet miałam blisko żeby go odebrac jakieś 10 minut samochodem.Stan idealny używany 2 miesiące cena 55f.W zestawie jeszcze folia i śpiworek jeszcze orginalnie zapakowany ;-):-).Jestem bardzo zadowolona ciekawe jak się będzie nim jezdzic :confused:.Sprawdzałam na allegro ten model ale z innym obiciem (inny kolor)model 2009 kosztuje koło 980zł a fiotelik około 380zł.Więc myśle że nie mam czego żałowac :no::-).

Kasia fura super i jaka cena:tak: Cichutko,chyba wszystkie pozadki robia,albo mezczyzni opanowali kopa:-D:-Da ja tez zaraz go strace:tak:STARY WROCIL:wściekła/y::wściekła/y: a gdzie masz wychodne? inprezka?

Czesc

U nas tez z rana dzien zakupowy. Bylismy w Ikei troche rzeczy do domku kupic.

Sylwia - moj tez ma ciezkie dni przez jakies ostatnie 3 tygodnie. O byle co placze i najchetniej by na rekach siedzial, a mnie juz kregoslup wysiada :-(

Doris - to fajnie, przynajmniej kaske odzyskalas

tynia i wiki - fajnie wiedziec, ze jestes krawcowa, a mozna by do Ciebie sie zglosic na jakies drobne przerobki? mam do skrocenia 2 pary spodni i leza mi w szafie i sie marnuja :-(

Kasia8118 - no taki juz nas los :-( ale sobie potem odbijesz ;-):-) a wozek fajny i niezla okazja Ci sie trafila

reklama
Jaka tutaj cisza dzisiaj:(
Wózek fajniusi:tak:
Ja włąsnie skonczyłam spztac i korzystamz okazji poki moje chłopaki odsypaiaj nocke;-)I zamaist z nimi to zatsanaiwam sie czy upiec sernik:tak::-Dale pozniej te zwyrzuty sumienia:D:-D:-D:-D

Do góry