Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A ja klepię kotlety dla mojego starego
Kiedy się go nie zapytam co chce na obiad to on że pierś z kurczaka z kalafiorem
to zrobie mu zapas na miesiąc to może mu się znudzi

jezle mozna to jeszcze popoludniem nazwac.ja dzis w pracy bylam ,bo to przeciez weekend.standardowo maz przyjechal po mnie,zjedlismy obiadek no i zostalam sama :-)remi i nikolka ucieli sobie poobiednia drzemke.

i kupila je
(bez mojej zgody) .zaplacila za calosc 200zl.ja chcialam kupic nikoli bialy kombinezonik,bo to przeciez zima byla,ale wiem ze ona chciala pokazac wszystkim sasiadkom i znajomym, ze wnuczka jest chrzczona. tak jakby sie wstydzila ze nikola bedzie w kombinezonie.sliczne tu ogladalam w internecie i jej pokazywalam,mowila ze super.po prostu zasada: ZASTAW SIE, POKAZ SIE.
:-(dzownie do nich twierdza ze rpzelali, czekam nastepny tydzien i dalej nic a oni tweirdza ze dali
, wiec po 4 tygodniach poskarzyłam sie szefowi kuchni ten tam zadzownil pieniadze maialm na 2 dzien, aleeee zwolnili mnie mwoiac z enie am rpacy a weizli an moje miejsc ekogo inneo
Osattnio proponowlam mi spratnie w szkole do pon , ale mial potwierdzic jak zadzownialm powiedzial, że obiecuje jak cos bede miał to do Ciebie zadzownie