reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Bozena - dziewczyny juz pewnie smacznie spie i zbieraja sily na jutrzejszy poranek ;-):-)
A ja wlasnie skonczylam przemeblowanie w kuchni. Mam nadzieje, ze teraz juz mi wszystko bedzie pasowac i jest ulozone optymalnie :baffled::dry: Ciekawe jak moj maz jutro na to zareaguje. Znow wszystko poprzestawiane i znow bedzie wszystkiego szukal :-)

katin - to namawiaj meza, namawiaj, mysle, ze zawsze znajda sie dziewczyny z czyms do przerobek :tak: a jakie masz doswiadczenie jako krawcowa? szylas cos dla siebie? wg jakis wzorow czy wlasnych pomyslow? bo ja sobie caly czas w twarz pluje, ze sie nie nauczylam szyc od babci :-(

reklama
KasiaJ- no tak dzisiaj zmiana czasu, spimy krócej to alski chyba to wzieły dosłownie:).Moze jutro bedzie ruchliwiej:)Byłaś moze na o ile dobrze napisze: Castelford shopping center?!
Zaproponowano mi,te sklepy bo szukam kreacji an WESELICHO a tam niby duzy wybór i dosc ceny rpzystepne:).I nie wim czy jutro jest sens sie tam wybrania.........;-)

Witam dziewczyny "stare" i "nowe":-)
wiem, wiem, długo mnie nie było ale zaczeła mi się praca na nocną zmianę , do tego szkoła , dom i wiecie jak to jest, wręcz" chodzę na rzęsach":dry:
agnieszkaUK mogłaś im powiedzieć, że masz dowody na to a efekty mogą zobaczyć u Ciebie w domu, bo codziennie sprzątasz dom samodzielnie:tak::-D:-D
Jutro niestety na noc do pracy i tak cały tydzień więc będę zaglądać z doskoku.:tak:
Miłej niedzieli koleżankom życzę:-):tak:

MarzenaM- jeszcze troche i sie "zajedziesz"/a co CIe wzieło na rpace?!Mały wytrzymuje bez CIebie?!I dgzie robis ztylko nie mów ze w tych wedlinach co kiedys mialas isc?!

BozenaM - jesli to jest to centrum kolo tego pawilonu zimowego, to bylam, ale dawno i nie za bardzo kojarze teraz sklepy :baffled: moge Ci polecic tez outlet kolo Yorku, duzy i mnostwo sklepow, z pewnoscia cos by sie znalazlo

KasiaJ- o tym koło Yorku tez słyszłam, ale to blizej.OZbacze na które chetny bedzie moj pan P.:);-)może na 2....oj ale ja sama bym chyba nie zniosła tyle chodzenia po sklepach.Ja im wiecej mam sklepów tym nie wiem co chche:tak::tak:

Bozena - i tu i tu to raczej wyprawa na caly dzien, mnostwo lazenia, plus jakies przymiarki, cos przekasic, napic sie, i takie tam.......

reklama
WSTAWAC !
Laski czyzbym była pierwsza?!
CO z WAMI.JA myślam ze juz szystkie zdaja relacje z soboty a tu?........:-(

KAsiaJ- wiem żartowąłm, dlatego jedziemy dzisija tylko do 1 jeszcz nie wiem do ktorego?!

Do góry