• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

:-Dco do literek to jak są poprzestawiane to wtedy przy pisaniu towarzyszmy mi mój syn:tak:, który zawsze ma coś do dodania:-D:-D

A sukienke jak znajde na sowja figure"foczki" to pokaże.Oki my już jedziemy.Miłej niedzieli 3majcie sie!

No oby pogoda była juz taka jaka jest dzisiaj bo mozna oszaleć w domu:tak:;-)

reklama
No widzę dziewczyny że wy już po zakupach :tak:.Ja niestety jeszcze nigdzie dzisiaj niebyłam bo staruszek jeszcze śpi:cool2:.Zaraz go obudzę bo mnie już denerwuje ile można spac:baffled:.BożenaM czy ty jesteś już zdrowa?Bo tak myślę czy damy się rade spotkac przed moim wyjazdem czy nie:baffled:.

Czesc

My tez z rana wczesnie wstalismy. Pojechalismy na lotnisko i jak dla mnie kiszka straszna. B stwierdzil, ze lepiej na wysypisko trzeba bylo jechac. :baffled: Kuba nas nacignal na HotWheels'a, a B kupil baterie do zabawek i ksiazke o Yorkshire.
A teraz sie zastanawiamy co dalej robic w ta sloneczna niedziele?

roksanna - nie, szafek nie przestawialam, trudno by bylo samej ;-) ale rozne sprzety domowe typu mikrofalka, czajnik, toster i takie tam, co bym miala mniej latania po kuchni :sorry2: a przy okazji trzeba bylo w szafkach kubki, talerze i szklanki poprzenosic i takie tam...... najlepsze jest to, ze juz mam inny pomysl jak to zmienic..... :baffled:

Witam dziewczyny!
Juz po zakupach ,teraz zeby była pogoda to w kazda niedziele bedziemy przezywac te poszukiwania:-D Słoneczko zaczyna swiecic wic jest nadzieja na ciepło:tak:
Kasia j ,ja osobscie uwielbiam zmiany,i czesto to robie,nawet z meblami walcze sama .Krawcowa jest tynia i wiki,mała pomyłka:tak:
Bozena sprawdzaj sklepy,ja tez w lipcu szykuje sie na wesele ,wiec poszukiwania sukieni tez mnie czekaja:tak:
Kasia 1881wiec inprezka udana jak maz jeszcze odsypia,my tez zawsze długo w łozkach jestesmy po goscinie.
Doris,Sylwia,Roksana moj maz tez pojechał ,oczywiscie cos kupił,ale nie to co mnie interesuje:no:czyli pierdoly potrzebne faceta:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej kobitki..witam przy pięknej niedzieli:-):-):-)
aha czyli carboot zaliczylyscie:sorry2:i co lipka?
roksana jak tam wstałaś:confused::-):-):-)
ja własnie obiadek gotuję i coś mi mięsko nie chce zmięknąć:no::wściekła/y:i gotuje i gotuje:-D
bożena-a ja jestem klepsyrdra:-p
boze musze pazurki przyciac bo sie nie wygodnie pisze..:baffled:
tynia i wiki-oj tak w moim rodzimym walbrzychu to teraz tez padl duzy zaklad i kupa ludzi na bezzrobociu znowu:angry: a i moja siostra byla niedawno na przymusowym urlopie bo w jej zakladzie zamowienia spadly:no:

Ja też byłam na carboot-cie ale żadnej z was nie widziałam. Faktycznie malutki i do tego pełno końskich kup. Standardowo kupiliśmy kilka zabawek jakieś książeczki :-):-) Niedziela piękna oby pogoda się dłużej utrzymała

Bożena spoko, złego licho nie weźmie:-D
tak pracuje w Parkamie i naprawdę nie jest źle, super atmosfera i praca wcale nie ciężka, a mały mnie widzi bo pracuję tylko na noce:tak:
a na pracę mnie wzięło bo chciałam trochę do ludzi a i nie ukrywam, że kasa się przyda bo przecież mam przeprowadzke, to wiesz jak to jest:dry:
doris będę się starała jak tylko czas pozwoli, a Damian bardzo zadowolony ze szkoły:tak:
kasia.j
mój mąż trafił dzisiaj tam fajnych parę rzeczy, no kupił też fajny fotelik do samochodu ale chyba zapomniał że dziecko nam urosło i kupił fotelik do 18 kg
jak ktoś by był chetny to mogę odsprzedać, kupił za 7f.:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry